Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Stuka(=HUN=)

Stuka(=HUN=) Utánpótlás-írogató

Vivaldi, erről eszembe jutott általános sulis emlékem.
    Ének órán ha a tanárunknak jó napja volt, behozta a kis kazettás magnóját és Vivaldi- Négy évszak szerzeményéből az Őszt hallgattuk.
    Aludtunk rajta egy hatalmasat :D

Kelly kedveli ezt.
  2. csemi

csemi Utánpótlás-írogató

sziasztok remélem valaki tud nekem segíteni ebben a kérdésben elértem a 23 szintet de nem látom a küldetéseket.

3. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

géza76, Grincs és Leeroy kedveli ezt.
  4. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Esetleg az új 100-as küldetést kerested?

5. csemi

csemi Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszokat nem voltam vele tisztában, hogy nincs a 23 szinten új küldetés.
    A 100 új küldetés az megvan azt csinálgatom.

Grincs kedveli ezt.
  6. Drága KITTI cm lennék mi a feltétel?

7. Kitti

Szia K.i.s.b.o.s.z.i.k.a.
    Jelenleg nincs tagfelvétel, amint szükségünk lesz Chat moderátorra, fórumon részletes információt fogsz kapni a jelentkezésről.

8. EperFagyixDDD

EperFagyixDDD Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a tesztszerveren lévő Battle Pass megvehető 200.000 uriért is, ez csak a tesztszerveren van így, vagy élesben is megvehető lesz forintért és uriért is?

9. Kitti

Szia EperFagyixDDD
    Nem, nem csak tesztszerveren, elérhető lesz élesben az event alatt :)

EperFagyixDDD kedveli ezt.
  10. EperFagyixDDD

EperFagyixDDD Utánpótlás-írogató

Ooo, király, köszi a választ :D

11. Köszi szépen!!!!!

Grincs kedveli ezt.
  12. Kedves szupport

Köszönöm.. Judit nak +ban!!!! Köszönöm szépen!

13. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Köszönjük szépen, mindenképp átadom neki.

14. Meg köszönöm, + millió pusssaa , elismerésem és köszönöm az áldózatos munkáját!!!

Grincs kedveli ezt.
  15. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Tisztelt Kelly vagy akár bármely Team tag!

Nem volt szándékomban nyaggatni téged vagy bárki mást a Team tagjai közül amik már elhangoztak egy párszor, viszont egy olyan kérdésem lenne mivel ez egy kötetlen csevej hogy belátásotok szerint lesz e értékelhető változás vagy fogadja el mindenki hogy ennyi amit kaphat a játék során és a játékból?
    Nem csűrni csavarni akarom a szavakat most már, hiszen aki át látja a dolgokat az ha akaratlanul is de ki következtette hova vezet majd a nem akarás és nem foglalkozás bizonyos dolgok terén a központ részéről.

Kérdéseket ugyan fel tettek hogy a szöveg érthető e a küldetések és event leírások alkalmával . (Ez számomra elterelésnek érződik hogy foglalkozunk veletek is.)
    Ez jó kérdéssor volt és helyt álló is. Ez lenne a kérdésemre a válasz? Ezt a problémát leszámítva hogy hiányos event leírásokat kaptunk nem is foglalkoznak már a játék jövőjével vagy nem úgy hogy az játszható legyen mindenki számára?

A választ előre köszönöm!

16. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia.
    Véleményem szerint lesz, sőt már most elkezdődött a nagyobb figyelem fordítása a játékosok véleményére. Ti ugyan nem látjátok, de egy szimpla tesztszerver után is kérik a visszajelzéseket, vagy új esemény után. Szóval nyitnak a játékosok felé. A legnagyobb gond még mindig a bot,ami tiltott, de nézz körül. A legutóbbi BL-es eseményt is szerintem mindenhol ők nyerték. Annak ellenére, hogy nincs még egy ilyen játék, ahol ennyi lenne, a játék köszöni jól megvan.

Kitti kedveli ezt.
  17. _=[AKKÁD]=_[HK]

_=[AKKÁD]=_[HK] Fórum ismerője

Szia !
    Köszönöm a választ és le szűrtem ami nekem ebből kellett !
    Köszönöm azt a türelmet is ami nem egyszerű !
    Eljött számomra is az a pillanat hogy elköszönjek !
    Mindenkinek minden jót, kitartást nem lesz több hozzá szólásom, kérdésem, ötletem !

18. Apofisz

Apofisz Utánpótlás-írogató

A bot miatt felesleges sírni mindenkinek, engem is bosszant már 8 éve , de mindig is volt mindig is lesz. Ami nekem bosszantó hogy miért igy vonták össze a servereket? eu3+magyar, ez vicc? A másik hogy viccesen nagy sebzést csináltak a hajoknak. feltuningolva mindennel egy goliát, egy sima hajot egy lövéssel leszed. Játékélmény uj gamereknek 0. Régebben legalább voltak érdekes eventek , egyebek. most repkednek a botok, lövik az npc-t, a vadászok meg szedegetik le öket. Ott a nem is rossz hajóm, és semmi kedvem játszani. Van hogy 1 honapba 2-3x lépek be , már a napi bonusz se izgat nem hogy a játék. Semmitérő színpompa meg dizájn az van bőven de haladás sehova. Tömören ennyi.

§¤Ðøk蠟™ kedveli ezt.
  19. Őrőmmel tudatom bővűlt a család, Ő az angyalka... Syey

Páncélgránátos és ¤maistro¤ kedveli ezt.
  20. inohumanplayer

inohumanplayer Haladó

Ez engem érdekelt.