Kötetlen csevej

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. §¤Ðøk蠟™

§¤Ðøk蠟™ Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Elég nehéz nem észrevenni hogy a játék igencsak lassú lett (nem csak az event miatt, előtte is, csak most idegesítőbb :D )
    Gondolok itt arra hogy ha lelőnek,javítás helyben nekem tegnap 15 mp-volt és arra éledtem hogy újra lelőttek :D
    Ez lehet a Flash player miatt? a gépem nem hiszem mert ehhez a játékhoz képest komoly gépem van. Netem szintén. Otthon mobilnetről megy. itt 110 megás netem van. Lehet bármit tudni (nem azt hogy mikor vezetik be az új rendszert a Flash player helyett hanem hogy mivel helyettesítik) bármit erről?

Progisok. Háát itt az eventben jól jöttek még ha ugrásszerűen meg is csappant a létszámuk :D
    A legidegesítőbb az hogy amikor tegnap lőttük a bázist senki sehol, azt veszem észre hogy fertőző lövés száguld felém hátulról, minitérképen semmi ellenség, elindulok lefelé amerről kapom a folyamatos pet lézer lövéseket és kb 15mp repülés után már X4,RSB kombó 290k sebzés köszöntött egy pontból amit még csak minitérképen láttam. Oda se értem már pukkantam :/

Másik. Menekülök Pusat-al kerékben full meghajtóval 4-2 ről 4-3 ra a 4-1 es kaputól egy CEO klános Cyborg elől, semmi sem történik, örülök a fejemnek hogy megúszom. Mire a kapuhoz értem alig haladt el félúton. Ugrok és egyből repül felém a rakétahalom meg a lézerek több 100k keverések. sehol senki csak az a fazon aki még akkor se ért oda amikor helyben újraéledtem :D Pedig nem álltam meg a kapuban. mentem egyenesen tovább a sug.zónába.

A harmadik a kedvencem. ugyan ez a szitu. Pusat,gyors konfig, kerék és egy Cyborg utolér gyűrűben :D nah ezt hogy? Én Cyborgal 579-el megyek kb ( azt is kerékben :D ) Pusattal 619 el. Vagy éppen fordítva hogy lehagy a gyűrűben Hogy csinálja a csóri?

Nah ezekkel van itt baj nem azzal aki az npc-ket lövi. Ez sokkal jobban el veszi a kedvemet mint ha pörög valaki a streuner körül

okoska76 kedveli ezt.
  2. xLaceKx

xLaceKx Utánpótlás-írogató

Nálam is történnek hasonló szituk. hiába voltunk az egész térképen hatótávon kívül a kapunál valamiért még is meglő közelembe nincs senki de tud lőni. Surgeon szívbe voltam de utolért a spectrum gyűrűben :D

okoska76 és §¤Ðøk蠟™ kedveli ezt.
  3. §¤Ðøk蠟™

Hihetetlenül ügyes,tapasztalt vadászok :))

4. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Velem is előfordult hasonló,ilyenkor apró adatforgalmi késés van a szerver és a géped között úgy figyeltem meg. Ugyanígy lelőttek a világ végéről,mint a huzat. Viszont amikor elől volt a Petem,az konkrétan az ellen mellett volt,tehát jelezte a tényleges pozícióm,nem úgy ,ahogy éppen én láttam. Ugyanez néha előfordul GG-ben is. Nekem ez a tapasztalatom,mint feltételezett ok.

Grincs kedveli ezt.
  5. Páncélgránátos

Páncélgránátos Fórum nagymestere

Ugyan már, máshol tankoltak!:D

§¤Ðøk蠟™ kedveli ezt.
  6. §¤Ðøk蠟™

Hogyne én nem tagadom hogy van ilyen !
    Hisz állandóan amikor kapunál vagyok "access denied"-ot kapok. Benne van a pakliban. de 25X egymás után ugy hogy előtte ugyan az a klános utolért gyűrűben? :D nincs ilyen mennyiségű adatforgalmi késés. pláne csak akkor amikor egy olyan klánról beszélünk akikről az egész szerver tudja hogy kijelölő-t használnak :D

Leeroy kedveli ezt.
  7. xLaceKx

Én is elhiszem hogy van adatforgalom késés lehetősége fent áll de 10/10x mindig csak a kapunál fordul ez elő? kicsit érdekes találom ezt. apropó ha már ez egy multiplayer játék ha megnyomom a F betűt írja a verizó,fps számot és a memória használatot, esetleg a fejlesztők nem csinálnák már hogy lássuk ezt a adatforgalom késést hogy még is hanyas pingekkel játszunk? :D

Kitti és Leeroy kedveli ezt.
  8. SPILLER2

SPILLER2 Fórum veteránja

Üdv..!

Wortex of Terror event lesz valamikor..?
    Egyáltalán az utóbbi pár hónapban volt valamikor, vagy csak ezek a semmire sem jó eventek mennek újabban?

9. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia. Idén még nem volt, tavaly volt kétszer. Valószínűleg októberben lesz ismét. Itt vissza lehet nézni.

SPILLER2 kedveli ezt.
  10. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

Sziasztok :)
    Egy kérdésem lenne hozzátok
    Mit tapasztaltatok a Chrominláz eventtel kapcsolatosan, az eddigiek (júni,júli), ugyan annyi pontot adtak, mint a mostaniak?
    Továbbá valaki megtudná, mondani, hogy egy Convict mennyi pontot add?
    Képességpontokkal mennyi?
    Köszönöm a válaszokat!
    Üdv,
    Kitti

11. Grincs

Grincs Team Leader Team Darkorbit

Köszönjük a választ megkaptuk.

12. halott

halott Utánpótlás-írogató

Nekem viszont volna egy kérdésem: Hogy működik ez a pontos történet, hogy lehet hogy 50 lelőtt hajóból ha 1 től kapok pontot akkor éppen örülök... Hogy is van ez most így akkor?

..HUN1966HUN.. kedveli ezt.
  13. luxuswc

luxuswc Junior szaki

pontot akkor kapsz, ha HARC van, vagyis lövitek egymást és nincs a kettőtök pontja között 1 csillagászati egységnyi távolság

Leeroy kedveli ezt.
  14. Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47]

Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47] Utánpótlás-írogató

Azt hallottam, hogy a hermes vizuális design, de szerintem nem mivel ad képességet, a leírásban nincs benne. Megtudná valaki mondani melyik?

15. Kitti

Kitti Board Administrator Team Darkorbit

16. xLaceKx

17. Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47]

Ŵ¥nςέ_†ŧђ£_[ΛK47] Utánpótlás-írogató

18. βΔÐ-βΘ¥

βΔÐ-βΘ¥ Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A csillagközi úttörő csomagok megvásárlására a jövőben is lesz lehetőség?

Köszönöm a választ.

19. Leeroy

Leeroy Fórumgróf

Szia, szerintem vissza fogják még hozni.

βΔÐ-βΘ¥ és okoska76 kedveli ezt.
  20. riddick-HUN

riddick-HUN Aktív író

sziasztok, ma délután játszottam még volt chatem, és nem emlékszem hogy írtam volna bármi rosszat vagy hasonlót, most belépek és a chat ezzel fogad.
    Rendszer: A rendszer kitiltott!
    Rendszer: Kitiltottunk a beszélgetésből. A következő bejelentkezésed lehetséges ideje: 2019. 09. 21. 17:47.
    [Principala limba vorbita pe chat este limba romana.]
    Ez mi a bánat?