Perseus kegye - GYIK

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 31.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Perseus kegye – gyakori kérdések


  Általános információ

  A Perseus kegyeként emlegetett különleges meteorraj ritka jelenség, amely látszólag véletlenszerűen következik be.

  A Perseus kegyéből származó különleges törmelékről úgy tartják, hogy dimenziókon, sőt egyesek szerint még magán az időn is át tud villogni.

  Elillanó természetük és különös alakjuk miatt a pilóták szerte a galaxisban igyekeznek felmarkolni az értük járó jutalmat, mielőtt újra eltűnnének a semmibe.

  Gyűjts a normál térképeken szétszórt kozmikus készleteket, amelyekért szép jutalom üti a markodat. Ezen felül teljesíts Kappa, Zeta, Epsilon és Delta átjárókat, hogy Perseus zsákmánykulcsokat szerezhess. Ezek Perseus áldásait nyitnak (még jobb dobozokat), amelyek még értékesebb jutalmakat rejtenek.


  Kozmikus készletek

  A kozmikus készletek az X1 – X8 térképeken jelennek meg (a 4-X és 5-X térképeken viszont nem), és kellemes meglepetésekkel szolgálnak – ez szeptember 1. (helyi szerveridő szerint 10:00) és szeptember 7. (helyi szerveridő szerint 23:59) között aktív.

  Számos szuper jutalmat tartalmaznak, mint például uridium, rakéta- és lézerlőszer, extra energia, különleges lőszer, aknák, javítási utalványok, ércek és még sok más.


  Perseus áldásai

  A vadonatúj Perseus áldásai az X1 – X8 térképeken jelennek meg (a 4-X és 5-X térképeken viszont nem), és még jobb jutalmakat tartalmaznak! Ezek a dobozok csak Perseus zsákmánykulccsal nyithatók.

  Az új Perseus zsákmánykulcsok galaktikus átjárók teljesítésével szerezhetők be: a Kappa, Zeta, Epsilon, Delta átjárók teljesítése az event ideje alatt két Perseus zsákmánykulcsot ad.
  A Perseus zsákmánykulcsok az event ideje alatt szintén megvásárolhatók a fizetős részen.

  Jutalmak
  A Perseus áldásai bizonyos eséllyel tartalmaznak jutalmakat. A következő jutalmakra van esély: :
  - Instabil modulok (DMG-XHD01, SHD-XHD01, SPC-XHD01, HP-XHD01, DMG-XV02, SHD-XV02, SPC-XV02, HP-XV02, DMG-ZPVE, SHD-ZPVE, SPC-ZPVE, HP-ZPVE)
  - Carbonite Enigma drónesign, Carbonite Hammerclaw dróndesign, Carbonite Hammerclaw P.E.T.-design
  - Nyersanyagok (seprom, polichromium, instabil töredék, hasznosítási mag, engedély, axion sugárvezérlő, indoktrin-olaj)
  - Felszerelés (hyperplasmoid LF-4, magmadrill LF-4, paritydrill LF-4, LF-P01, LF-PX01, SG3N-P01, SG3N-PX01)