Visszajelzés Plutus kihívása

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 12.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. dohányfüst

  dohányfüst Haladó


  igen neked írtam , lehetséges ,hogy nem érzékeli ajáték a bentlévö cuccokat , nekem is elöfordul,hogy berakok mindent aztán pár cuc nincsen bent mégsem
   
 2. Trench

  Trench Junior szaki

  Lanselott kedveli ezt.
 3. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  Sziasztok!

  Két napja teljesítettem az összes célt a csatabérletből.De sehol a Mega akna P.E.T. berendezés.Ez csak nálam hiba vagy más sem kapta meg? Supportra írjak levelet ez ügyben?

  Köszönöm a valaszokat.
   
 4. faxksza300

  faxksza300 Utánpótlás-írogató

  Szia!

  Nekem 1 régebbi eventből már megvolt a Mega akna P.E.T. berendezés és bár csatabérlet vásárlása után tényleg a MEGA aknát írja (mint fő megszerezhető tárgy) de ha a céloknál a "teljesíts 15 cél-t" megnézed akkor nem MEGA akna volt benne, hanem egy NOBILIS sentinel design. Gyanítom, hogy elírták, mert erre az eventre a dizit adják.

  Remélem tudtam segíteni! :)
   
 5. GOLDEN_SUN-A

  GOLDEN_SUN-A Járnitanuló

  Köszönöm.A berendezésnek jobb lett volna nekem.De ha ez jutott elfogadom.
   
 6. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Szia, mivel összetéveszhető a leírás elírás miatt, ezért ha teljesítetted a 15 célos célt,akkor az event végén megkapod a mega akna berendezést is.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.