Visszajelzés Prosperous event – kínai újév

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 26.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. pala1982

  pala1982 Fórum-zöldfülű

  Erre én is kíváncsi vagyok . Kedd óta nem lehet feladatot cserélni ,sőt el is tűnik a feladat . Ma már az arany feladatot meg sem jelenítette napinál . Supportnak hiába írtam szezonban galaktikus küzdelem eventtet teljesítettnek jelzi de pontot nem adott .Ami még vicc a csatabérlet kulcs használat feladatban (heti),hol és mikor ?
   
  Vércse és §Metaxa§ kedveli ezt.
 2. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Minden map tele van mankóssal, eszeveszetten szedik a narancsgolyót. Ez nem sírás, csak leírtam amit látok, azt csak lehet. Durrantgatom őket, minden tucat után jön egy, aki őrzi a többit, na az ellen nem hat semmi.
   
  Vércse és Shyvon kedveli ezt.
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nos, már kaptam két kódot, mert próbáltam annyi golyót szedni, amennyit csak tudok. Elkezdtem lőni az idegen botosokat és már jött is a szöveg.

  Kedves Programozó!
  Libáért vetted a papírod? Ott van a logban, hogy közben lövöm az ellenséges "bot" hajókat. Áruld már el nekem azzal a nagy tudásoddal, hogy mi ebben a gyanús?

  Az, hogy, aki fizet nektek az non-stop mehet, aki meg nem azt szívatjuk.

  Most mehetsz el oda, ahová minden jóérzésű játékos gondolja a programozói tudásoddal együtt.


  [​IMG]


  U.I.: Bocs, hogy le mertem lőni 4-szer egy non-stop-ost...
  Kevesebb zsákmány szerzel ωнιтe Ðeмøи [ŁŦИ] legyőzéséért, mert túl gyenge hozzád képest!
  [​IMG]
   
  Utoljára szerkesztett: 13.2.24
  §Metaxa§, pala1982 és Vércse kedveli ezt.
 4. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @Mislix

  Szia!

  Az oké, hogy vannak botosok és ez neked nem tetszik. Bár megjegyzem, hogy elég érdekes az, hogy neked feljött az antipush rendszer, mert ez a dobozfelszedés, akkor jelentkezik, amikor a játékos legalább 6-8 órát játszik egyhuzamba.. ;) Az, hogy ennyire minősíted a programozókat, miközben látjuk a hajód... mennyit van fent, hol, mit csinál, milyen gyorsan lövi az npc-ket, hajókat vagy épp milyen gyorsan szedi a dobozt...
  Azzal, hogy valaki a botosokat lelövi 8x-10x-12x nincs baj, de azok a hozzászólások, megjegyzések, amelyek egy-egy posztban megjelenik... a legtöbbször szabálysértő.

  Ezúttal figyelmeztetlek, hogy ebből a hangnemből és a lejáratásból vegyél vissza. Ha ez nem történik meg, akkor szankcionálni fogjuk.

  Üdv,
  Kitti
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Megértettem!

  Hát, egy egér bánja az egy hetes eventet, meg ropog a kezem... :)
  Sőt, van is egy kérdésem.
  Ha max sebességgel megyek a hajóval akkor a PET is gyorsan szed, de ha megállok akkor a PET lelassít és kb 1 mp egy doboz. Már nem érvényes az, hogy a PET a hajó sebességével szedi a dobozt.
  Sokszor, mire felszedné, elviszik...
   
 6. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @Mislix

  Mit jelent az, hogy max sebesség? Mivel a hajó alapsebessége, + a generátorok + a modulok( sárga, zöld, kék, piros) egy-egy hajóra adhat mindegyik bizonyos %-ban sebességet. A petre válaszként van egy pet FAQ leírás, ahol a protokolloknak a hatótávja van jelölve, ezen felül bevezették a NOVÁ-t, amely tud adni sebességet, sima térképre és a petnek is tud adni hatótávot. A gyorsasága a petnek valóban függ attól, hogy mennyi hajó van egy-egy mappon. Viszont nem függ a te sebességedtől, itt inkább a hatótáv számít.

  Ha van bármi kérdés, akkor várom :)

  Üdv,
  Kitti
   
 7. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Tényleg ne vedd bántásnak vagy sértésnek, de Mislix-nek igaza van. Iszonyat sok a csaló megint akik a dobozokat 0-24 szedik. Ráadásul ilyen hát bocsi, hogy csúnyán fogalmazok " segg rakéta " üzemmódban szedik. A hajók úgy mennek, hogy olyan sebességet össze szedni lehetetlen, ha " látó " távba ér azaz látod te is ( megjelenik a hajó a képernyődön ) , akkor lassulnak csak le egyéb esetben csak a kis mapon 1 " elsuhanó " pöttyöt látsz ". A mi valljuk be elég fura. Lehet ti nem találkoztok ilyenekkel, de akik aktíívabban játszanak azok sajnos igen. Az event tényleg jó jelenleg, legalábbis nekem bejön, de egyszerűen engem is a " hányinger " kerülget mikor ezeket meglátom, pláne ha rákeresek az illetőre és látom, hogy 0-24 szedeget. Lehet szépíteni a dolgot, de sajnos igaza van. Jó kicsit néha lehet túlzásba viszi ez tény, de attól a java amit ír az nem " légből kapott " butaság ezt ti is nagyon jól tudjátok. Én nem akarom sem védeni őt, sem ellene szólni, mert nem tudom " csal e " ezt csak kb ti tudjátok. De azért Ti is szétnézhetnétek kicsit jobban van e valami valóság alapja annak amit írnak itt a játékosok. Hidd el én lennék a legboldogabb meg szerintem sokan mások is, HA... tévedne... de sajnos nem... ez a helyzet. :( Raktok ki csalókat ez tény ezt senki nem cáfolja, de ismerjük be... valami iszonyat hulladék a szűrő. Senki az égegyadta világon nem akad fent akiknek kellene, mert ténylegesen 0-24 csalnak. Az hogy 1-2 "új" móka accot elfogtok az kb núdli. Ráadásul a " büntetésről " ne is beszéljünk... kirakjátok meg vissza engeditek őket... mint halottnak a csók kb annyit ér. Tényleg nem Titeket becsmérellek ezzel mert ehhez sajna nektek nem sok közötök van, de akkor legalább ti se " szidjátok " azokat akik az igazat írják. Igen sok esetben ez " lejárató " szövegnek tűnik amit írnak/írunk. De ez a valóságon semmit nem változtat, hogy ténylegesen is így van sok esetben sajnos. Ezen ti sem tudtok szépíteni bárhogy akarjátok / szankcionáljátok a dolgot.
   
 8. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @kicsifoxi27

  Ez így van, rengeteg a csaló. Lehet, hogy a szűrő nem a legmegfelelőbben működik, de már az is haladás, hogy a központ tesz valamit a botok ellen és néha-néha fenn akadnak kisebb-nagyobb hajók. Akiket ti láttok, hogy ki vannak rakva, kiesnek az nem a teljes létszám, hiszen a dostat is csak a top 1000 hajót figyeli, tehát aki azon kívül van, és pl 22-es, 23-as szintű, de nincs annyi rangsora, az a dostat szerint nem létezik.
  Másrészt a szűrőnek és a központnak is nehéz dolga van. Miért? Olyan gyorsan változnak és reagálnak az új botok, hogy nagyon nehéz követni ezt. Teszem azt, a mai naptól a vertexbotot sikerül a szűrőbe tenni. Erről a botosok tudomást szereznek és a változtatnak a leíráson és a központ, amit csinált kb. hiábavaló, mert nem akadnak fent a szűrőn. Nem nagyon szeretnék ebbe belemenni, mert kb. 0 a tudásom a programozáshoz és a botok konfigurálásához.

  Azt viszont tudom, hogy a központban dolgoznak az új kliensen, ( igen, már egy ideje dolgoznak a unity-n). Arról is tudunk, hogy addig nem adják ki az új klienst, amíg ennyi a botos, csaló játékos.

  Nyílván a botos, csaló játékosoknak is több fajtája van, amikről tudunk ( dobozolós, vonatos, jelölős).

  Amit tudok, hogyha nekem címezve küldtök a supportra videót, azokat tudom továbbítani, a beérkezett leveleket egyesével nézik át a központban. Szóval kitartást! Tudom, hogy mennyire nehéz és milyen idegesítő, hogy nekik a legtöbbször megy a játék, a normális játékosnak nem. De egyszer minden a helyére ér. (Isten malmai lassan őrölnek).

  Üdv,
  Kitti
   
  kicsifoxi27 kedveli ezt.
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum nagymestere

  Én lennék a világon a legboldogabb, ha ez tényleg ilyen könnyen menne. Sokan " veteránok " vagyunk, szerintem van olyan is aki a kezdetek óta itt van. Gondolom köztetek a teamben is vannak páran. Ennyi év alatt sikerült szerintem megtanulnunk mi mit takar abból amit leírtok. :D Amit írtál arra mindíg volt "igéret", sajnos a végeredmény eddig még mindíg elmaradt. :( Kitartást és sok szerencsét a probléma megoldásához. Én erősen szurkolok nektek, hogy végre legyen eredmény. Ha már így említetted az új klienst az viszont nem ártana mert a mostani az már elég bugos / régi . Csalók ide vagy oda egy normális kliens nem ártana ami képes futtatni a játékot " fix " fps számon mert a mostani az valami borzalom 1-2 mappon / szituációban. Ha ez igaz, hogy arra várnak ne legyen csaló és csak akkor adják ki ... pfff ... akkor azt sose kapjuk meg. :D Kicsit át kellene gondolniuk mit is akarnak meg hogyan kellene a továbbiakban állni a dolgokhoz. A jelenlegi, az a vicc kategória sajnos. :( Jelenleg sértő avagy nem, de van 1 bugos kliensünk, sok sok bugos event és még több csaló aki még ezt a " kevés " játék élményt is romokba tiporja. Így ezek után minek is örüljön 1 " rendes " játékos aki tényleg nem csal? Egy rendes játékos játszik napi pár órát csinál amit csinál az lényegtelen +- fizet a játékért mert tetszik neki. Másik oldal értsd csalók ... 0-24 mindent is csinálnak csak ne kelljen fizetni, az össze eventet lecsalják nehogy más tisztességes játékosnak legyen minimális esélye se. Ezt a fentiek sajnos telibe kakilják soha 1x se voltak büntetve, de halomra nyomatjátok a " rangsor " rewardos eventeket, amit a csalók tesznek zsebre 1-2 kivétellel aki tényleg meg is küzd érte. Nem tudom ti mint " vezetőség " hogy vagytok vele, de én mint játékos aki amúgy fizetett is a játékért ( manapság már nem mert nem történik érdemi változás ) mint sokan mások is ezt konkrétan felháborítónak tartom. Nekünk manapság 1 szavunk nem lehet mert büntetnek érte, de bezzeg más csalhat büntetlenül éveken keresztül sajnos van aki tényleg 0-24 ( értsd amég elérhető ténylegesen a szerver ) tolja mint a süket disznó a búzában, és még jutalmazva is van.... zseniális. Hát ez minden csak nem tisztességes játék, amit a szabájzatban ti vagyis Ők vállaltak / vállaltatok. Tudjuk mi is nagyon jól, hogy nem könnyű akár mit is csinálni. Sok más játék is küszködik csalókkal, gyanítom itt se könnyebb a helyzet. De ne mi legyünk már a hibásak mert leírjuk esetlegesen mi a rossz. ( ügye a " játék rossz fényben való feltüntetése ... " bla bla bla ... ) Ne már ne legyünk már állszentek. Tudja mindenki nagyon jól mi megy itt pláne aki régi játékos. Sajnos új játékosokat meg a jelenlegi helyzettel / állással nem igazán fogtok szerezni. Aki jön is az itt hagyja a fenébe a játékot nem lesznek olyan kitartóak mint mi. Tényleg nem mondom azt, hogy mi nem vagyunk " rosszak " Én is mint látod nem szépeket írok most se :( De legalább akik szeretik / elviselij ezt a sz.rkupacot azt ne üldözzétek el. :(
   
  Kitti és Mislix kedveli ezt.
 10. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Köszönöm a választ!
  Akkor rosszul emlékeztem! Sajnos az "előbb" tényleg elgurult a gyógyszerem, de néha van ilyen. Küzdök, mint malac a jégen, és akármit csinálok, valahol mindig beleakadok valami anomáliába.
  Sokáig nem játszottam és a BL térképen akarom lőni a "Strókot", de mindig jön valaki a megjelenése előtt pár perccel, másodperccel és leszed. Hiába dobok EMP-et, megyek álcába lelő. A hajóm 765-tel megy és utolér Solac-cal, vagy Gólival, mire a közelébe érek már kapok 350k sebzést. Tehát itt nem lesz még sokáig Prométeusz lézerem sem - egy sincs még.
  Amikor álcát akarok venni 1.000.000.000 kredit, 500.000.000 a booster,... stb.
  Amikor elmegyek lefeküdni és reggel felkelek ugyanazok lövik az NPC-ket, mindenhol. Majd küzdesz, hogy a fegyvereket tudd fejleszteni, és beleakadsz (ez most volt az Event alatt) egy pár száz órás hajóba, aminek egy gamma karikája van, és úgy lő rád 350 ezret, hogy lesel. Majd nézed, hogy valahogy sehogy nem megy le se az életereje, se a pajzsa. Neked meg a 950.000-es pajzsodból egy lövésre elmegy 600.000, az életerődnek meg a fele... (340.000 élet marad a számlálón, mikor pukkantam).
  Elég sokat fent voltam most, mert jó volt az Event, de egy nap ez kb. 9 óra, és így is hulla vagyok (meg beteg is). Még jó hogy vége van... Persze, ha hosszabb ideig tartana, nem kellene ennyit fent lenni, hogy tudj gyűjteni GG-t lóhalál nélkül.
  Erre jön az ellenőr szöveg. Értem, amit írtál, de a múltkori Event alatt is akkor jött az ellenőrzés, mikor a PET-tel szedegettél és nem mentél sehova. Most, ameddig a hajóval nyomtam nem jött semmi. Megálltam és utána jön a blokk.

  Így még egyszer elnézést, de kicsit leamortizáltam magam - tudom, nem mentség, de bosszantó !
   
  Utoljára szerkesztett: 14.2.24
  Kitti kedveli ezt.
 11. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @Mislix
  Szia,

  Igen, sajnos valóban sok a botos, de reméljük, hogy tisztulni fog a helyzet. lehetséges, hogy hamarabb lesz majd promi lézered, hiszen nem sokára jön az odysessus lézer, én már teszteltem, nem is olyan rossz.

  Üdv,
  Kitti

  @kicsifoxi27

  Mi csak azt tudjuk továbbítani, amit nekünk is mondanak. Az előző év végén, részletesen be lettünk avatva a közeljövőben megvalósuló tervekbe. Kaptunk rengeteg ígéretet január első heteiben, sajnos a mostani event, illetve a kapcsolódási problémák 'kifogtak' "rajtunk".
  Az biztos, hogy dolgoznak rajta... arról viszont nem tudunk, hogy haladnak, mikor mennyit dolgoznak. Csak kapjuk az értesítést, hogy javították-e vagy sem, lesz-e kompenzáció. Az utóbbi időben sok minden átalakult, sőt átalakulóban én is kíváncsi vagyok, hogy a cég mit tud kihozni magából. Nah... igen.. a kliens és a fix fps, ezek tényleg olyan dolgok, amelyek elengedhetetlenek. Sajnos, amikor új hajót szeretnék konfizni vagy csak a térképről megnyitok egy másik oldalt a böngészőben kifagy.. és kapcsolódnom kell 5x -6x, amíg valóban tudok játszani.

  Remélem, hogy 24 hoz újításokat, javulásokat és főleg meglepetéseket. :)

  Üdv,
  Kitti
   
  Utoljára szerkesztett: 19.2.24