Protegit zűrzavar – GyIK

Kategória: 'Event leírások / ismertetők', témanyitó: Leeroy, témanyitás ideje: 21.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Általános információ

  Éld túl a káoszt és állítsd helyre a rendet a galaxisban! Győzz le Chaos Protegiteket, csalogass elő és semmisíts meg káoszűrlényeket, valamint nyerj értékes jutalmakat!

  Chaos Protegitek megsemmisítésével tudsz káosztöredékeket szerezni, amelyekkel káoszűrlény CPU-t állíthatsz elő. Vadászd le őket az X-2, X-3, X-4, X-5, X-6, X-7 és X-8 térképeken!

  A Chaos Protegitek a következő időpontokban jelennek meg (helyi szerveridő szerint):
  • Minden nap 10:00 és 16:00 között (6 órán át), és 18:00 és 23:59 között (6 órán át)
  Megsemmisülésükkor a Chaos Protegitek jutalomként az erősségüknek megfelelő káosztöredékeket hagynak maguk után, amelyek káoszűrlény CPU-k előállításához használhatók fel.

  A káoszűrlény CPU-k NPC-k csalogatásához használhatók fel (a térképkorlátozások figyelembe vételével). Az event végezte után 24 óra után az összes káoszűrlény CPU-t elveszíted.

  Új eventreceptek

  Vannak új eventreceptek, amelyek az event ideje alatt készíthetők el.

  KategóriaNévÖsszeg Szükséges hozzáElkészíthető
  ExtrákChaos Cubikon űrlény CPU11000 káosztöredékEventenként egyszer
  ExtrákGyakori káoszűrlény CPU1120 káosztöredékTöbbször elkészíthető
  ExtrákRitka káoszűrlény CPU1750 káosztöredékTöbbször elkészíthető
  ExtrákLegendás káoszűrlény CPU11500 káosztöredékTöbbször elkészíthető

  Új káoszűrlény CPU-k

  Az idegen CPU-k a kliens gyorsmenüjéből használhatók egy véletlen káoszűrlény csalogatására. Attól függően, hogy milyen nehéz elbánni a káoszűrlényekkel, a jutalomcsomagok eltérő jutalmakat adnak.

  Chaos Cubikon űrlény CPU
  Aktiválásával egy véletlen Chaos Cubikon űrlény jelenik meg a közelben. Ez a CPU az X-5, X-6, X-7 és a harci térképeken használható. Megsemmisülésükkor a Chaos Cubikon űrlények káosztöredékeket tartalmazó jutalomcsomagot hagynak hátra, és esélyed van megszerezni a következők egyikét: BDR-1212, SR-5, DCR-250, BDR-1211, UBR-100 rakéták, BRB-2 vagy BS-2 techek.

  Gyakori káoszűrlény CPU
  Aktiválásával egy véletlen gyakori káoszűrlény jelenik meg a közelben. Ez a CPU az X-4, X-5, X-6, X-7 és a harci térképeken használható. Megsemmisülésükkor a káoszűrlények a típusuktól függő jutalomcsomagot hagynak hátra. A csomag néhány káosztöredéket tartalmaz, és esélyed van megszerezni a következők egyikét: R-310, PLT-2026, ECO-10, SAR-02, PLD-8 rakéták, MCB-50, JOB-100 lőszer, PET üzemanyag vagy logfile-ok.

  Ritka káoszűrlény CPU
  Aktiválásával egy véletlen ritka káoszűrlény jelenik meg a közelben. Ez a CPU az X-5, X-6, X-7 és a harci térképeken használható. Megsemmisülésükkor a káoszűrlények a típusuktól függő jutalomcsomagot hagynak hátra. A csomag néhány káosztöredéket tartalmaz, és esélyed van megszerezni a következők egyikét: UCB-100 lőszer, SR-5, DCR-250, UBR-100, SAR-02, PLD-8 rakéták vagy extra energia.

  Legendás káoszűrlény CPU
  Aktiválásával egy nagyon veszélyes káoszűrlény jelenik meg a közelben. Ez a CPU az X-5, X-6, X-7 és a harci térképeken használható. Megsemmisülésükkor a káoszűrlények a típusuktól függő jutalomcsomagot hagynak hátra. A csomag néhány káosztöredéket tartalmaz, és esélyed van megszerezni a következők egyikét: BDR-1212, SR-5, DCR-250, BDR-1211, UBR-100 rakéták, NPC-robbantó, tűzösvény, BRB-2 vagy BS-2 techek.

  Célok és csatabérlet

  Teljesíts célokat az event során, amivel bónuszjutalmakat, pl. lőszert, techeket és hajófejlesztési modulokat szerezhetsz.

  Az event kezdete után a játékosok számára csatabérlet és új teljesíthető célok válnak elérhetővé. A célok hasonlók a küldetésekhez, csak ezeket nem kell elfogadni. A célok haladásának mérése automatikusan kezdődik az eventtel. Teljesítésük jutalmakkal jár, sőt csatabérlettel teljesítve még jobb jutalmakat szerezhetsz.

  A célok mellett a boltban találhatsz „Csatabérletet” is. Ezt uridium vagy fizetés árán veheted meg. A „Csatabérlet” által a célok eredeti jutalmain túl további jutalmakat kaphatsz.

  Ha a csatabérletet néhány cél teljesítése után vásárlod meg, a játék Célok ablakában kell igényelned a már teljesített célok csatabérlet-jutalmait. Ha a célokat a csatabérlet vásárlás után teljesíted, a jutalmakat automatikusan jóváírjuk neked.

  Új hajófejlesztési modulok

  Az event alatt megszerezhető néhány az új hajófejlesztési modulok közül. Ezek megszerezhetők a csatabérlet-célok jutalmaként. A következő modulok szerezhetők:

  DMG-ST01Sebzés+ 8% sebzésSpectrum
  Tartarus
  250 000 kredit
  SHD-GOL01Pajzs+ 5% pajzs
  + 5% kitérés
  Goliath
  Goliath-X
  G-Champion
  200 000 kredit
   

Az oldal megosztása