Bug Raktérrel/Lőszer raktérrel kapcsolatos kérdések, bugok

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Nitronyussz, témanyitás ideje: 20.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. nonameany

  nonameany Fórum-zöldfülű

  nem hülyeség
   
 2. .xXŰrszekérXx.

  .xXŰrszekérXx. Fórum-zöldfülű

  Üdv. Olyan problémám van hogy tele van az űrhajóm XENOMIT-tal és nem tudok megszabadulni tőle. A hangárban az eszközöknél nem lehet eladni. Nemesíteni nem tudok belőle, mivel szinte csak az van a hajóba. A kereskedelmi drón se járható út, mivel mindennel lehet kereskedni, csak XENOMIT-tal nem. Ellenben az űrlaborban a mennyisége ennek a kis szutyoknak 0. KIkapcsoltam a finomítót ami XENOMIT-ot használ, de akkor is 0 maradt. Miért nem lehet űrlaborba küldeni nyersanyagot? Ha esetleg van valakinek ötlete hogy szabaduljak megtőle, szívesen fogadom. Jelenleg nem tudok nyersanyagot gyüjteni. Köszönöm.
   
 3. Ikarosz

  Ikarosz Aktív író

  Szia :) Az nem baj ha van belőle bőven :) Ha nemesítesz nyersanyagot, akkor az is kell hozzá :) Ha használsz véletlenül célzó CPUt, az is bőven viszi :) Egyébként helyet nem foglal :)
   
 4. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Szimpla egyszerűen! a hajódnál,amikor játszol van fenn egy ikon amin egy felkiáltó jel van,azt irja ki nemesités....és amikor megnyitod,ott van még egy lehetőség,hogy fejlesztés. oda rákattintasz,és pl a pajzsot fejleszted vele,jó ideig megnöveli a pajzsod értékét,nem kevéssel....Úgy tudod odatenni,hogy egérrel rákattintasz a Senomit lila ikonjára,és akkor lenn az alsó sorban a kis négyzetek közül sárga lesz,ahova lehet használnod. Amelyik választás tetszik,oda húzod egérrel. Ekkor megjelenik egy kis ablak,ott tudod meghatározni,mennyi Xenomitot akarsz oda átrakni. Ennyi:)
   
 5. lost

  lost Fórum nagymestere

  Xenomitot próbálhatja napestig húzogatni a pajzsra, akkor se fog semmi se történni. Szerintem kevered a seprommal.
   
  SPΛCΞ†KĪИG kedveli ezt.
 6. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Ja,bocs igazad van.De viszont a Xenomit miatt nincs tele a raktere,neki az volt az eredeti problémája,hogy azért akart tőle megszabdulni mert nem tudott ércet küldeni,amennyire emlékszek,de lehet azt is félreértettem:-(
   
 7. falonso96

  falonso96 Fórum-zöldfülű

  sziasztok! Hogy tudom felpakolni a hajómat? Cuccaim meg vannak a raktárban ha kinyittom de alapból nem tudom felpakolni.Ebben tudna valaki segíteni?
   
 8. Kyrus

  Kyrus Fórum hercege

  Itt van egy rövid ismertető, hogy hol kell felszerelni a hajót:
  A felszerelés berakása pedig egyszerű. Az Eszközöknél található felszerelést be kell húzni a hajó/drón/pet felszereléseihez. (egérrel rákattintasz és rajta tartod, majd behúzod a megfelelő helyre és elengeded a kattintást :)) A lézereket csak a lézerekhez, a rakétavetőt csak a rakétavető, stb. helyére rakhatod be. Valamint mind a 2 konfigurációt külön kell bepakolni.

  Létezik egypár trükk:
   • SHIFT gombot, ha lenyomva tartod és akkor kattintasz egy felszerelésre, akkor az összes ugyanolyan felszerelést kijelölöd
   • Ctrl gombot, ha lenyomva tartod és úgy kattintasz a felszerelésre, akkor automatikusan berakja a megfelelő helyere.
   • Egyszerre is tudod használni mind a kettő, vagyis SHIFT gombbal kijelölöd az öszes felszerelést, majd Ctrl gombbal berakod az összeset.
   
  NumizN1 kedveli ezt.
 9. NumizN1

  NumizN1 Fórumlakó

  Ügyes trükk, be is tehetnéd a jó tanácsok kezdőknek oldalra is. Y.
   
 10. YourDead

  YourDead Junior szaki

  Szia!
  Nem tudom, hogy a részletek mennyire érdekelnek, de most be akarnak rakni a márciusi event során 3 hajót (Hammerclaw, Cyborg, Mimesis). Ha neked tetszik az aegis akkor a Hammerclawot ajánlanám, mert 15 lézere van és megkapta az aegis képességeit!
  (Ha esetleg a többi érdekelne valakit leírom a képességeiket: Cyborg: 16 lézer +16 generátor +brutal venom képesség (olyan mint a Venom képessége, csak asszem 6000-ről indul a sebzése 30 mp-ig tart és 300-anként nő a sebzés másodpercenként)
  Mimesis:13 lézer 14 generátor 2 rakétavető, teleportás képesség (egy adott körzetben egy véletlenszerű helyre való teleportálás, ami harc közben is használható), illetve egy olyan képesség hogy: az ellenfél találati esélyét 20%-ra csökkenti miközben 25%-al nő a lézersebzésed és a sebességed, viszont folyamatosan gyengíti a pajzsod)
   
 11. monsterwolf1

  monsterwolf1 Fórum-zöldfülű

  Üdv!
  A problémám a következő lenne, napok óta azt mutatja hogy tele van a rakterem, de gyakorlatilag semminek nem szabadna lenni benne, sem nyersanyagot nem tudok eladni, mert azt irja nincs benne, de amikor valamit fel szeretnék venni bele, kiirja hogy megtelt.
  Mi lenne az orvosság a problémára?
  Előre is köszöntem a választ.
   
 12. orgon1968

  orgon1968 Utánpótlás-írogató

  Szia!
  Kaptál 10000 sepromot azt tedd el a raktérből!
   
 13. IgoGjobu

  IgoGjobu Fórum-zöldfülű

  Egy olyan problémám van,hogy a raktér(hangár)-ban elhelyezett tárgyak egy részét tudom csak berakni az új hajómba. Látom a többit ha megnyitom az ESZKÖZÖK 2. oldalát, de ott nem tudom mozgatni őket. Valamit én csinálok rosszul?
  Köszönöm a segítséget előre is!
   
 14. GT-ჯXჯ

  GT-ჯXჯ Fórum-zöldfülű

  bővitő cpu4
   
 15. Lanselott

  Lanselott Fórumgróf

  Kicsit pontosabban,mit nem tudsz mozgatni? Ha az extrákat,a legalsó sorban,akkor a bővitő Cpu a megoldás. Ha viszont mást,lézert vagy generátort,akkor más baj van.....
   
 16. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Nincs felszerelve valamelyik hajódra? Ellenőrizd őket és mind a kettő konfigurációt.
   
 17. misa232

  misa232 Fórum-zöldfülű

  Üdv az lenne a kérdésem, hogy mit csináljak akkor hogyha azt írja a játék hogy tele a raktár, de amikor a csereponthoz megyek akkor azt írja h semmi nyersanyagom sincsen. Mi lehet a probléma? köszi a segítséget
   
 18. ¤maistro¤

  ¤maistro¤ Járnitanuló

  kűld töbször egymásutám 3 ra sikerül
   
 19. †ømzĭ

  †ømzĭ Junior szaki

  Kapott mindenki 10k sepit,lehet ezért nem tudod kiküldeni. Nézd meg a nemesítésben
   
 20. Khedron00

  Khedron00 Fórum-zöldfülű

  Valami gond van a raktérrel, a szokásos mennyiség kb. 70%-a fér be, pedig teljesen üres. Eddig ilyen még nem volt.