Rendelés díjbeszedéssel (Trustly, Rapid Transfer)

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 18.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Díjbeszedéses fizetési mód

  A díjbeszedés az átutaláshoz hasonló fizetési mód, amelyhez bankszámlára szükség van, de bankkártyára nincs. A normál átutalás azonban problémás lenne ilyen célokra, ugyanis ennek az átfutási ideje több nap is lehet külföldre, ráadásul este és hétvégén is állnak a pénzek. Épp ezért szükség van egy közbenső szolgáltatóra, aki azonnali hatállyal "megelőlegezi" számunkra az összeget, hogy látszólag azonnali fizetést hajthassunk végre, ők pedig csak később kapják meg a pénzünket (ez a számlánkon zárolásra kerül).

  Jelenleg két szolgálató is rendelkezésre áll ilyen fizetésre (Trustly, Rapid Transfer), de sajnos mindkettőhöz szükségünk van internetbankos azonosítóra a továbblépéshez, tehát a számlaszám ismerete nem elég. Elvileg minden magyar bank rendelkezik netbankkal, amihez hozzáférés kérvényezhető a bankfiókokban. Ugyanakkor nem minden bank érhető el a fizetési módoknál, csak egyes kiválasztott bankok, tehát eszerint kell mindenkinek döntenie egyik vagy másik mellett. Az elérhető bankok listája:

  • OTP Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • MKB Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • K&H Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • Raiffeisen Bank (Trustly, Rapid Transfer)
  • UniCredit Bank (Trustly)
  • Budapest Bank (Trustly)
  • Erste Bank (Rapid Transfer)
  Trustly (Banki fizetés)

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.

  fizetési elemek.JPG

  2) Ezután a fizetési módok között található 'Banki fizetés' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Banki fizetés' gombra kell kattintani.

  banki fizetés.JPG

  3) Ekkor egy felugró ablak nyílik meg (a felugró ablakokat engedélyezni kell). Itt láthatjuk a szolgáltatóval szerződésben levő bankokat. Csak akkor tudunk tovább haladni, ha a képen látható bankok valamelyikénél vezetjük a számlánkat. A megfelelő bank nevét tartalmazó ikonra kell kattintani.

  banki fizetés 2.JPG

  4) Ezt követően megjelenik a felület, ahol a netbank azonosítónkat és jelszavunkat megadhatjuk. Ennek kinézete bankonként eltérő lehet. A bank kérhet tőlünk további jóváhagyást (például SMS visszaigazoló kód megadása, engedélyezés mobilapplikációban), ezt a bankok sokfélesége miatt itt részletezni nincs lehetőségünk. Ha mindent sikeresen megadtunk, akkor a játékelemeket azonnal meg kell kapnunk.

  unom.JPG

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés
  • Hitelesített, biztonságos szolgáltató (a netbankos adatainkkal visszaélni nem tudnak)
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll.
  Rapid Transfer

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.

  fizetési elemek.JPG

  2) Ezután a fizetési módok között található '
  Rapid Transfer' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Rapid Transfer' gombra kell kattintani.

  rapid.JPG

  3) Ekkor egy felugró ablak nyílik meg (a felugró ablakokat engedélyezni kell). Itt meg kell adnunk a számlatulajdonos nevét Utónév - Vezetéknév formátumban, majd a '
  Proceed to Rapid Transfer' lehetőséget kell választani.

  rapid2.JPG

  4) A következő ablakban láthatjuk a szolgáltatóval szerződésben levő bankokat. Csak akkor tudunk tovább haladni, ha a képen látható bankok valamelyikénél vezetjük a számlánkat. A megfelelő bank nevét tartalmazó ikonra kell kattintani.

  rapid3.JPG

  5) Ezt követően megjelenik a felület, ahol a netbank azonosítónkat és jelszavunkat megadhatjuk. Ennek kinézete bankonként eltérő lehet. A bank kérhet tőlünk további jóváhagyást (például SMS visszaigazoló kód megadása, engedélyezés mobilapplikációban), ezt a bankok sokfélesége miatt itt részletezni nincs lehetőségünk. Ha mindent sikeresen megadtunk, akkor a játékelemeket azonnal meg kell kapnunk.

  rapid4.JPG

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés
  • Hitelesített, biztonságos szolgáltató (a netbankos adatainkkal visszaélni nem tudnak)
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll.
  FONTOS, hogy soha ne add ki a netbank belépési adatait a chatben, vagy bármilyen más üzenőprogramon keresztül, kizárólag a Bigpoint oldalán tudsz biztonságban vásárolni!


  Copyright © 2019 Magyar DO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Darkorbit játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

   
  Utoljára szerkesztett: 19.9.19
  Stuka(=HUN=) kedveli ezt.