Rendelés: Paypal

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 18.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Paypal fizetési mód

  A Paypal az egyik legrégebbi szolgáltató, amely az internetes fizetést hivatott megkönnyíteni. Eredetileg a Vaterához hasonló börze oldalak miatt jött létre, hogy a vásárlásban résztvevő feleknek ne kelljen egymás számlaszámait kiadniuk, csupán a paypal azonosítójukat, és így tudjanak egymásnak pénzt küldeni. Használatához szükségünk van egy paypal fiókra. Kétféle használati módja is van:
  • Egyrészt létezik egy virtuális paypal egyenleg, amelyet a hagyományos számlánkról banki átutalással tölthetünk fel, majd ezt az egyenleget tudjuk elkölteni. Ilyenkor figyelni kell arra, hogy mindig legyen elegendő összeg az egyenlegen vásárlás előtt.
  • A másik lehetőség a bankkártyánk (VISA, MasterCard, Maestro stb.) becsatolása a paypal rendszerébe. Ha ezt megtesszük, akkor korlátlanul tudunk vásárolni, és a vásárlásaink összege a kártyánkra lesz terhelve. Ez kvázi megegyezik a hagyományos kártyás vásárlási lehetőséggel.
  Részletesebb információkhoz, illetve fiók létrehozásához keresd fel a Paypal weboldalát.

  Vásárlás menete

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.

  fizetési elemek.JPG

  2) Ezután a fizetési módok között található '
  Paypal' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Paypal' gombra kell kattintani. Ekkor megjelenik egy lenyíló ablakban az értesítés a Fastpay lehetőségről. Ha a pipát bent hagyjuk, akkor a belépési adatok elmentésre kerülnek, így időt spórolhatunk meg a jövőbeni vásárlásoknál. A hitelkártyás vásárlással ellentétben az elmentett Paypal adatokkal történő vásárlásnál NEM jár 10% bónusz! Ha eldöntöttük a Fastpay sorsát, ismét a 'Tovább: Paypal' gombra kell kattintani.

  paypall.JPG

  3) A következő ablakban meg kell adni a paypal felhasználónevünket, ami általában egy e-mail cím. Ezután a '
  Next' gombra nyomva léphetünk tovább.

  paypall 2.JPG

  4) A következő lépés a jelszó megadása. Opcionálisan kiválaszthatjuk a 'Stay logged in to pay faster' jelölőnégyzetet, ez esetben a jövőben nem fog bejelentkezési adatokat kérni a rendszer Bigpointos vásárlásnál. Ha ez megvolt, akkor a 'Log in' lehetőséget kell választani.

  qwert.JPG

  5) Végezetül egy áttekintő oldalra kerülünk, ahol kiválasztható a számlázási cím, illetve a fizetéshez használt bankkártya vagy paypal egyenleg, amelyet korábban már beállítottunk a paypal rendszerében. A fizetés véglegesítéséhez az '
  Elfogadás és folytatás' gombra kell kattintani.

  qay.JPG

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés
  • Biztonságos
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll.
  FONTOS, hogy soha ne add ki a Paypal belépési adataidat a chatben, vagy bármilyen más üzenőprogramon keresztül, kizárólag a Bigpoint oldalán tudsz biztonságban vásárolni játékpénzt és prémium szolgáltatást!!! Ügyelj arra is, hogy fiókodhoz senki ne férhessen hozzá rajtad kívül, ugyanis pl. elmentett fizetési adatokkal az illetéktelenek megterhelhetik a kártyádat! Nekünk nem áll módunkban ilyen esetben pénzt visszaszolgáltatni!

  Az elmentett Paypal belépési adatok bármikor törölhetőek a klasszikus bankolási oldal 'Állapot és felmondás' menüjében.

  állapot.JPG

  Copyright © 2019 Magyar DO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.

  A Bigpoint GmbH, a DarkOrbit Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.9.19
  Stuka(=HUN=) kedveli ezt.