Rendelés: Paysafecard

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 18.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Paysafecard fizetési mód

  A paysafecard (PSC) egy elterjedt és kedvelt online fizetési módszer. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nincs lehetőségük hitelkártyás, PayPal, vagy díjbeszedéses fizetésre, mégis szeretnének nagyobb értékben rendelni egyszerre (például egy-egy rendelési akció keretén belül), ami SMS-sel nem megoldható.

  A PSC könnyen hozzáférhető sokak számára, országosan kiterjedt partnerhálózattal rendelkezik (pl. OMV, Inmedio, Relay, Exclusive Change). Annyit kell tennünk, hogy besétálunk az egyik értékesítő pontra, majd a kívánt összeget befizetjük, ezzel feltöltve egy virtuális egyenleget, amiről egy nyugtát kapunk. A nyugtán található 16 jegyű PIN kód segítségével költhetjük el az összeget a kereskedőknél, többek között a Bigpoint játékaiban is.

  Az értékesítési pontok listáját IDE, bővebb információt IDE kattinva érhetjük el.

  Vásárlás menete

  1) Először ki kell választani a vásárolandó játékelemet és a 'Fizetés' gombot kell választani.

  fizetési elemek.JPG

  2) Ezután a fizetési módok között található '
  Paysafecard' lehetőséget kell választani, és a 'Tovább: Paysafecard' gombra kell kattintani.

  PSC.JPG

  3) Ekkor egy felugró ablak nyílik meg (a felugró ablakokat engedélyezni kell). Itt meg kell adnunk a 16 jegyű PIN kódot, majd el kell fogadnunk a szerződési feltételeket, végül a '
  Fizetés' gombra kattintva véglegesíthetjük a tranzakciót. A PIN kód mezejében található '+' gombra kattintva további PIN kódokat is megadhatunk.

  PSC 2.JPG

  Előnyei:
  • Gyors, egyszerű fizetés (5 percen belül lezajlik)
  • Nincs szükség hozzá bankszámlára vagy bankkártyára
  • A vásárolt elem néhány percen belül rendelkezésedre áll
  • Több PSC is kombinálható: Akár 10 paysafecard PIN-t is kombinálhatsz, így nagyobb összeget is kifizethetsz. A paysafecard PIN-ek maradék egyenlegét is így használhatod fel.
  FIGYELEM! A PSC-vel jelenleg Magyarországon csak Euró alapon lehet vásárolni. Ez azt jelenti, hogy ugyan a rendelési oldalunkon az árak forintban vannak megadva, azonban a PSC-s vásárlás során ez egy, a PSC által meghatározott árfolyam alapján átváltásra kerül EUR-ba (ez meg is jelenik a PSC-s vásárlás megnyitása után megjelenő ablakban). Mivel azonban a PSC-t magát forintban lehet megvenni, ezt az EUR árat a PSC megint átváltja forintba, így jelen esetben kétszer is történik átváltás. Jelenleg ezen mi nem tudunk változtatni sajnos, a PSC csak így teszi lehetővé a vásárlást részünkre, ez az oka annak, hogy PSC-s vásárlás esetén a végső ár akár néhány százalékkal is több lehet, mint a megjelenő ár.


  Copyright © 2019 Magyar DO csapat
  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.

  A Bigpoint GmbH, a DarkOrbit játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.9.19
  Stuka(=HUN=) és Leeroy kedveli ezt.