Rendelési (Payment) Support

Kategória: 'Rendelési információk', témanyitó: Kelly, témanyitás ideje: 7.9.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Kelly

  Kelly Fórumszaki

  Payment Support

  Amennyiben a vásárlásaink során bármilyen problémánk adódik, akkor nem a "műszaki" supporthoz kell fordulnunk; hanem a rendelési / bankolási, ún. Payment Supporthoz. Ilyen probléma lehet bármi, ami valós pénzért történő, már lezajlott rendelésünkkel kapcsolatos. Például a pénz levonásra került, de nem kaptunk semmit, vagy nem azt kaptuk amit szerettünk volna, nem annyit kaptunk, nem annyiba került mint gondoltuk stb


  Új ügy nyitása

  A Payment Supportot többféleképpen is elérhetjük:

  • Böngészőből a belépési főoldal alján a " Support" gombra kattintva, majd a Probléma a megrendeléssel lehetőséget választva:
  kép_2021-07-31_101213.png

  kép_2021-07-31_101545.png
  • Vagy csak egyszerűen jelentkezzetek be a játékba, és a jobb felső sarokban kattintsatok a "Kérdőjelre", majd klikkeljetek a " Support" feliratra
  kép_2021-07-31_101701.png

  kép_2021-07-31_101836.png

  kép_2021-07-31_101545.png

  Mindegyik esetben megjelenik egy új ablak. (A felugró ablakok engedélyezése szükséges lehet!) Az új ablakban töltsétek ki a szükséges mezőket értelemszerűen. Fontos, hogy minden kért adatot megadjatok. Célszerű a supportot a játékba belépve megnyitni, ekkor ugyanis több adatot a rendszer előre kitölt.

  kép_2021-07-31_102054.png

  Az alábbi fizetési módok közül lehet választani, majd az adatokat értelemszerűen kell kitölteni. Szöveges üzenet megadására nincs lehetőség.

  • SMS
  • Telefon
  • Díjbeszedés (Ez Magyarországon nem létezik, ezt ne válasszátok!)
  • Hitelkártya (MasterCard, Visa, Maestro)
  • Paypal
  • Paysafecard
  • E-Pin (Ez Magyarországon nem létezik, ezt ne válasszátok!)
  • Egyéb (pl. Trustly, RapidTransfer)
  • Bigpoint Gamecard
  Szükség esetén fájl csatolható a "Fájlok csatolása" lehetőséget választva. Az engedélyezett fájltípusok: .png, .jpg, .gif, .pdf; a maximális fájlméret 2 MB.

  kép_2021-07-31_102824.png

  Ha minden készen áll, klikkeljetek a "Küldés" gomba. Ekkor a payment csapat megkapja az üzeneteket és néhány órán belül (ünnepnapokon és hétvégén előfordulhat késés, ilyenkor várjatok türelemmel) megkapjátok a választ. Fontos azonban, hogy minden kérdést csak egyszer küldjetek el. Ezzel nagyban segítitek a munkánkat.


  Support válaszának megtekintése

  A Payment Support a részletes választ soha nem küldi ki az e-mail címetekre. Az e-mailben egy kódot küld és egy linket. A linkre kattintva a Payment Support oldalára kerültök, ahol a "Saját ügyek" címszó alatt tudtok belépni a kapott kóddal és megtekinteni a válaszukat.

  paymentsupp_old.png

  Ha a levélben kapott link nem működne megfelelően, akkor az előző pontban leírt módon is beléphettek a Payment Support oldalára és átkattinthattok a "Saját ügyek" részre, ahol szintén be tudtok lépni a kapott kóddal.


  Copyright © 2019 Magyar DO csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.

  A Bigpoint GmbH, a DarkOrbit Online játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Stuka(=HUN=) és Kitti kedveli ezt.