Visszajelzés Szezonbérlet – Visszajelzés

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 1.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Nem tudom, hogy valaha is eljut e a " fejesekhez " vagy egyáltalán átgondolják e a dolgot. Valami írdatlan nagy gondok vanna náluk, mert a saját játékukat nem tudják " eladni " / normálisan tálalni a játékosoknak. Az alap szitu... mi játszanánk mert jó játék lenne, nekik pénz kell, és akkor a gondok már jönnek is. Jelenlegi játékban főleg az új játékosoknak kb semmi esélyük, minden szinte elérhetetlen és még tele van a game "p2w" megoldásokkal, és erre még rájön a sok csaló is. Ez így nem jó.
  Akkor " A " verzio... marad minden így, de akkor rákellene hasalni a csalók kitiltására, ami lássuk be nem megy kb a kezdetek óta... így se játékos növekedés se normális bevétel... De jönnek az újabbnál újabb " p2w " lehetőségek, ami nem épp csábító inkább játékos "elkergető"
  Vagy " B " verzio... alapjaiban bele túrni a játékba, mindent viszonylag gyorsan elérhetővé tenni, hogy " FUN " legyen a játék ne csak szopás éveken keresztül. Így megszűnne a bot probléma is mert , hát akkor nem nagyon kell miért küzdeni. Esetlegesen így már könyebb lenne szűrni a még jelen lévőket az eventekkel. Viszont ehhez akkor értelmes kreatív új eventek kellenének a meglévők mellé vagy valami új elfoglaltságokat kitalálni, és ezt akkor szarrá lehet csapatni kisebb " vásárolható " cuccokkal. Így van siker élmény nekünk is, meg valószínű lesz nekik is bevétel. Meg gyanús játékos szám növekedés is lenne, ami ismételten + lehetséges bevétel.
  De hát ki vagyok én, hogy megmondjam mi a jó mi nem. Én csak tanácsot adok, így észrevétel / más játékokban működő koncepciók alapján. Én nem értek hozzá ezt leszögezném ez csak " józan paraszti ész ". Hát Ők tudják végül is mit akarnak, de ez így záros határ időn belül befog dőlni és mehet a kukába az egész game. :(
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Még mindíg vannak gondok a szezonbérletnél is. Sokszor nem a megfelelő item képe jelenik meg. Legutóbb valami 500 zöld zsákmánykulcsot mutogatott ott is a kép volt a rossz, de azt ha jól rémlik valaki írta is. Most a 40 es szintnél a jutalom képe 1 hasadó kristály gyakorlatban azt írja ha ráviszed az egeret, hogy mobius sentinel dron dizi.

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=331um.jpg
   
  Utoljára szerkesztett: 2.5.23
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nekem nem számolja a rakománydobozokat! Valamit lehet rosszul csinálok?
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  :eek: wow kezdem kivételesnek érezni magam :D Nekem számolja amúgy. Sőt a szerelőműhelyből vegyél ki 50 cuccot még bugos is ... fejlesztettem cuccot és azt is beszámolta ... instant kész lett az 50es . :oops:
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Jól látom, hogy adat töredék 40-es szint alatt nincs is?
   
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Biztos, hogy nem bugos a bérlet? Első 2 jutalmat kivettem addig okés volt. Kész lett a 3.ik szint világított vegyem ki a jutalmat. Mivel üres a 3.iknál a kocka mert ott nincs semmi rányomtam, hogy Összes igénylése és 10es szintig kivett mindent. 2 napi meg 2 heti küldi volt csak kész az annyi pontot nem ad. :confused:
   
 7. Páncélgránátos

  Páncélgránátos Fórum nagymestere

  Napi feladatok nekem továbbra is semmi. A heti az mükszik.
   
 8. DarthEgo

  DarthEgo Fórum-zöldfülű

  Napi küldetésnél nem számolja el a legyilkolt ellent. Hiába írja ki, hogy teljesítettem az előírt darabot, nem kapom meg érte a pontot.
   
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Csináld meg mind a 3-at amit kér és majd számolja. Heti küldinél van csak az, hogy 1 et kell a 3 ból megcsinálni.
   
 10. ˇˇ^^ANTRAX^^ˇˇ

  ˇˇ^^ANTRAX^^ˇˇ Fórum-zöldfülű

  Sziasztok,olvastam hogy már adják a szezonbérlet kompenzációt.Már március van de én még semmit nem kaptam.Van aki kapott?
   
 11. SUNDImester

  SUNDImester Járnitanuló

  Állitólag 5 kulcsot és 20 GG-t kapunk ezt irják Discordon
   
 12. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Sziasztok,

  Egy szkriptet szoktak lefuttatni, amit mi látunk acp-ben, hogy épp mit adtak/ írtak jóvá egy játékosnak. Nem hiszem, hogy 5 kulcs és 20 GG a kompenzáció.
  Úgy tudom, hogy erről még nem kaptunk leírást.

  Üdv,
  Kitti
   
 13. ˇˇ^^ANTRAX^^ˇˇ

  ˇˇ^^ANTRAX^^ˇˇ Fórum-zöldfülű

  Köszönöm
   
  SUNDImester kedveli ezt.
 14. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

 15. pala1982

  pala1982 Fórum-zöldfülű

  Én 5 Ász asztrális kulccsal kiegyezek . :)
   
 16. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Junior szaki

  Üdv!
  Jelenleg nem található az üzletben uridiumért vásárolható szezonbérlet,csak fizetős megrenedelés,köszi,de azt nem kérem!

  Van egy érzésem,csak akkor lesz elérhető,ha lejár a bónuszból kapott prémi és kedvezmény....Kíváncsi vagyok:)


  Most 17:05-kor már van az üzletben az uris bérlet,amennyiben figyelmetlenül kerestem (3x végig görgettem pedig),elnézést a vaklármáért!
   
  Utoljára szerkesztett: 1.5.24
 17. Fekete2000

  Fekete2000 Junior szaki

  Kellene valami más lehetőség is hogy lehessen haladni a szezon bérlettel, mint más játékokban, mert így csak napi, heti, szezon küldikkel elég lassan halad.A napi küldik megvannak kb 10 perc alatt, a heti max fél óra. Oké hogy lehet uriért venni szinteket, de azt lássuk be hogy nagyon drága.
   
 18. Shyvon

  Shyvon Utánpótlás-írogató

  Lehet haladni ??? INGYENES bérlet sor ggeu , engedély ez ingyenes ? urit kell bele rakni az 1 dolog hogy lehet szerezni de ez a fizető eszköz ami meg vehető valós pénzért tehát nem ingyenes . szerintem
   
 19. csaba238

  csaba238 Aktív író

  ohh vicc az egész egy hónap alatt össze lő a másik bottal 10 millió uridiumot akkor mi ez??
   
 20. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Kivételes tehetség

  Ezen ne akadj fenn, volt aki a játékba bekerülés előtt már 1 nappal az új skinnel rohangált. Na az a nem mind1. :D