Visszajelzés Szezonbérlet – Visszajelzés

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 1.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Nem tudom, hogy valaha is eljut e a " fejesekhez " vagy egyáltalán átgondolják e a dolgot. Valami írdatlan nagy gondok vanna náluk, mert a saját játékukat nem tudják " eladni " / normálisan tálalni a játékosoknak. Az alap szitu... mi játszanánk mert jó játék lenne, nekik pénz kell, és akkor a gondok már jönnek is. Jelenlegi játékban főleg az új játékosoknak kb semmi esélyük, minden szinte elérhetetlen és még tele van a game "p2w" megoldásokkal, és erre még rájön a sok csaló is. Ez így nem jó.
  Akkor " A " verzio... marad minden így, de akkor rákellene hasalni a csalók kitiltására, ami lássuk be nem megy kb a kezdetek óta... így se játékos növekedés se normális bevétel... De jönnek az újabbnál újabb " p2w " lehetőségek, ami nem épp csábító inkább játékos "elkergető"
  Vagy " B " verzio... alapjaiban bele túrni a játékba, mindent viszonylag gyorsan elérhetővé tenni, hogy " FUN " legyen a játék ne csak szopás éveken keresztül. Így megszűnne a bot probléma is mert , hát akkor nem nagyon kell miért küzdeni. Esetlegesen így már könyebb lenne szűrni a még jelen lévőket az eventekkel. Viszont ehhez akkor értelmes kreatív új eventek kellenének a meglévők mellé vagy valami új elfoglaltságokat kitalálni, és ezt akkor szarrá lehet csapatni kisebb " vásárolható " cuccokkal. Így van siker élmény nekünk is, meg valószínű lesz nekik is bevétel. Meg gyanús játékos szám növekedés is lenne, ami ismételten + lehetséges bevétel.
  De hát ki vagyok én, hogy megmondjam mi a jó mi nem. Én csak tanácsot adok, így észrevétel / más játékokban működő koncepciók alapján. Én nem értek hozzá ezt leszögezném ez csak " józan paraszti ész ". Hát Ők tudják végül is mit akarnak, de ez így záros határ időn belül befog dőlni és mehet a kukába az egész game. :(
   
 2. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Még mindíg vannak gondok a szezonbérletnél is. Sokszor nem a megfelelő item képe jelenik meg. Legutóbb valami 500 zöld zsákmánykulcsot mutogatott ott is a kép volt a rossz, de azt ha jól rémlik valaki írta is. Most a 40 es szintnél a jutalom képe 1 hasadó kristály gyakorlatban azt írja ha ráviszed az egeret, hogy mobius sentinel dron dizi.

  http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=331um.jpg
   
  Utoljára szerkesztett: 2.5.23
 3. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Nekem nem számolja a rakománydobozokat! Valamit lehet rosszul csinálok?
   
 4. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  :eek: wow kezdem kivételesnek érezni magam :D Nekem számolja amúgy. Sőt a szerelőműhelyből vegyél ki 50 cuccot még bugos is ... fejlesztettem cuccot és azt is beszámolta ... instant kész lett az 50es . :oops:
   
 5. Mislix

  Mislix Fórumgróf

  Jól látom, hogy adat töredék 40-es szint alatt nincs is?
   
 6. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórumszaki

  Biztos, hogy nem bugos a bérlet? Első 2 jutalmat kivettem addig okés volt. Kész lett a 3.ik szint világított vegyem ki a jutalmat. Mivel üres a 3.iknál a kocka mert ott nincs semmi rányomtam, hogy Összes igénylése és 10es szintig kivett mindent. 2 napi meg 2 heti küldi volt csak kész az annyi pontot nem ad. :confused:
   

Az oldal megosztása