Visszajelzés Visszajelzés a Fejlesztő Blog aktuális témájáról

Kategória: 'Beszélgetés a játékról / visszajelzés', témanyitó: Ðiαмσиd, témanyitás ideje: 16.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Ide írhatjátok le a Fejlesztői Blog témájával kapcsolatos észrevételeiteket.

  De kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak​
   
 2. VeszettKacsa

  VeszettKacsa Utánpótlás-írogató

  Hali!
  A Sepizés ellen ideje volt már tenni valamit, de szerintem az "Okosok" úgy is ki fogják játszani a játékot.
  Én mondjuk csinálnék egy olyan rendszert hogy X mennyiségű lövésnyi sepit engednék ráhúzni a lézerre, mondjuk 100-200k lövésnyit.
  Ezt persze megspékelném annyival hogy a jelenleg lézeren lévő sepi is visszakorlátozódjon, mert lemerném fogadni hogy nem 1-2 ember járkál most is több millió lövésnyi sepivel.

  Másik ötletem annyi volna, ez a citával sepizés ellen, hogy X szint felett, mondjuk 17-18-as szint felett ne lehessen nyersanyagot felvenni. vagy csak ellen nyersijét, vagy npc nyersijét az már mind1 szerintem.
  Na hát hirtelen csak ennyi jutott az eszembe :)
   
 3. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Mekkora baromságot írtál!
  3-4 hónapja töltöm a sepis lövést, nekem is van 3 milla lövésem, becsületesen átküldtem, megszenvedtem vele, ahogy sokan mások is! Több hónap volt mire felhúztam a sepigyárat.
  A karakterfejlődés nagy része, hogy növelni tudd a sebzést! Nem tudom te mióta játszol és mennyire kicsi a hajód, de amit leírtál arra vall, hogy nagyon az elején vagy.


  Kiegészítem annyival a hozzászólásom, hogy a sepiztetéssel nem értek egyet! Elvileg ez ellen már tettek is valamit!
   
  Utoljára szerkesztett: 17.6.14
 4. Na látom végre tesznek valamit a sepihuszárok ellen :)
   
 5. VeszettKacsa

  VeszettKacsa Utánpótlás-írogató

  Azigen:)
  Na hát először is az első észrevételem kulturálatlan és modortalan vagy, de hát istenem, más nevelés....
  A másik, lehet többet játszottam, és előrébb vagyok a játékban, mint te.
  A Sepire, meg hogy ki mit gyűjt, annyit mondanék, nem gyűjtögetni kell, hanem ellőni.
  Én mostanában nem nagyon játszom, pár kaput kitolok 1 héten, és így is alig van lézeren.
  Tehát én akkor is azt mondom, nem gyűjtögetni kell, el kell szépen lőni, az hogy neked 3 milla lövésnyi sepid van lézeren tükrözi te mekkora játékos lehetsz :)
   
 6. NémethLászló

  NémethLászló Fórum mestere

  Sziasztok!

  Először is, én totálisan nem vágom, hogy mi az: "Seprom visszaélés".
  Hirtelen, ahogy elolvastam, azthittem már nem lehet a lézerbe sepromot rakni, ami eléggé meglepett volna. Nos, leszögezném, nekem körülbelül 300.000 lövésnyi sepi van a lézeremben, és mindet az űrlaborból küldözgettem ki, becsületes módon, 3000esével, és a 6 órákat kivárva. Kérdem én, mi az, hogy seprom visszaélés?

  VeszettKacsának meg annyit, hogy gyűjtögetni mindig kell, mert az egyik olyan eszköz a játékban a seprom, amiből hiába van 2milliárd, plusz 20ezer sosem jön rosszul. Inkább van mindig a lézeren stabil 200.000 seprom, minthogy ne legyen rajta semmi, és várjam, hogy megérkezzen a laborból.

  Az meg, hogy olyan ötleteket hozol, hogy korlátozódjon a JELENLEG a lézeren levő sepi, amiért SOKAN TISZTESSÉGESEN megküzdöttek, csak és kizárólag (a már sokszor említett) magyar mentalitást tükrözi, miszerint nekem nincs millió sepim, hát másnak se legyen, és amúgy is, a másiknak legyen sokkal rosszabb, mint nekem.
   
 7. VeszettKacsa

  VeszettKacsa Utánpótlás-írogató

  Itt a lényeg az egészben, Sokan tisztességesen jutnak a sepihez, a téma eredeti lényege meg az hogy aki nem tisztességesen jut hozzá, az ellen kell tenni.
  Én is tudom milyen milyen fontos szerepe van a sepinek a játékban, de így szerintem nagy előnyben van az, aki hónapok óta sepizve lövi a kubit, és feszít falon hogy ő mekkora egy sztár.
  eredetileg a sepi vadászásra lenne. igen én is ha ugy nem játszom, gyüjtöm, ez szép és jó, és tudom hogy az ötletem nem korrekt a becsületesen laborból küldözgető játékosokra, de tény, a sepi visszaélő emberekkel nagyobb kiszúrás lenne.

  NémethLászló : A sepi visszaélés pl egy olyan dolog, hogy valaki megáll bázison, jön másik hajóval(Citával), a cita raktere teli sepivel, sugárzásiban robban, a másik hajó meg felveszi.
  Tudom, elvileg ez ellen már tettek, de valahogy ez mégis kivan játszva, pár hete láttam hogy valaki ilyet csinál...
   
 8. Nitronyussz

  Nitronyussz Fórum admirálisa

  A téma kezd átmenni valamilyen "mondjuk meg a másiknak kinek nagyobb a lába".

  Ezt kéretik abbahagyni és ide a Fejlesztői blogban leírtakra leírni a véleményeteket és esetlegesen valami plusz ötletet adni.

  A további olyan hozzászólásokat, amik az előzőekhez fog hasonlítani töröljük és a "visszaesőket" büntetjük a szabályoknak megfelelően.

  Köszönöm.
   
 9. Ðiαмσиd

  Ðiαмσиd Fórumelemző

  Sziasztok, a játék fejlesztői kíváncsiak a véleményetekre, ötleteitekre, ezért, mint ahogy Morphi is kérte, maradjatok a témánál, és véleményezzétek azt.
  Köszönöm.
   
  VeszettKacsa kedveli ezt.
 10. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Diamond

  Leírásodból ez nem teljesen világos:

  "Úgy gondoljuk, legjobb, ha teljesen eltávolítjuk a “szállítás az űrlaborba” funkciót, amelyet jelenleg a visszaéléseket elkövetők használnak a legtöbbet, ezért a megszűnése a többi játékost nem érintené kellemetlenül. Az űrlaborba csak akkor kell ércet küldeni, amikor a játékos építeni kezdi – ezt pedig remekül helyettesítené, ha a kezdő nyersanyagkészletet kicsit megnövelnénk."

  Hogy kell ezt pontosan érteni?
  Nem lehet sepromot küldeni a hajóba az űrlaborból?
   
 11. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Teljesen egyértelmű... Szállítás az űrlaborba az az, hogy beküldesz nyersit hajóból a laborba. Vagyis amikor bevezetik, azután többet nem lehet hajóból űrlaborba nyersit küldeni.
   
 12. fapapi

  fapapi Fórum nagymestere

  Érem :)
  Már kezdtem aggódni, hogy a laborból a hajóba lesz betiltva :)
  Ha nem lehetne kilőni a hajóból a sepit, ahogy a palát sem, megoldana minden problémát! Ez a legegyszerűbb megoldás!
   
  -Bad-Rangers(HU)- kedveli ezt.
 13. Đαεmon

  Đαεmon Fórum hercege

  Igen, az meg megoldaná a másik sepis visszaélést. Amúgy ha laborból hajóba küldést betiltanák, mi értelme lenne a labornak? :D
   
  fapapi kedveli ezt.
 14. ■kocka■

  ■kocka■ Utánpótlás-írogató

  Előrebocsátom, elnézést kérek, ha nem találtam el a megfelelő fórumot! Fejlesztéssel kapcsolatosan lenne egy ötletem, ami remélem,meghallgatásra talál.
  Elég sok probléma van a klánon kívüliekkel. Próbáltatok vmit tenni a 'becstelen játékkal' kapcsolatban,de véleményem szerint nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.
  Nos, véleményem szerint végképp megoldaná ezt a gondot,ha lehetne személytől személyeknek küldeni háborút. Így pl nem kellene egy egész klánnak viselni a gondot,ha egy tagjuk bajt csinál. És ezzel megszűnne tulképp a becstelen játék fogalma is, mert ha nézeteltérés támad egy klánon kívülivel, mínusz becs nélkül is megoldható lenne a történet.
   
 15. lost

  lost Fórum nagymestere

  Szia!
  Alapvetően van benne fantázia, könnyítene a játékon, de azt javasolnám, hogy csak a klán nélküli személyeknek lehessen ezt küldeni. Ha klánban van, akkor maradjon továbbra is az eddigi rendszer, végülis azért van a klán, hogy kiálljanak egymás mellett a tagok. Amúgy legközelebb ha új ötleted támad ide írd: http://hu.bigpoint.com/darkorbit/board/threads/egyeb-fejlesztoi-oetletek.214/
   
  ■kocka■ kedveli ezt.
 16. ■kocka■

  ■kocka■ Utánpótlás-írogató

  Köszönöm! :)
   
 17. belépésnél a reklám nagyon idegesitő és be sem tőlt ha meg frissitek ujbol kezdi ha be akarom zárni akkor meg a rendelési oldalra dob be kész szenvedés mire be tud lépni az ember erre egy vacak reklámablak betöltése fogadja a farmot ezért hagyytam abba itt sem lessz más a helzet mert nagyon idegesit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   
 18. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Milyen reklám is pontosan? Mert nálam semmiféle reklám nincs. Ha tudsz erről csatolj egy print screent mert így nem teljesen egyértelmű mire gondolsz.

  Köszönöm
   
 19. lost

  lost Fórum nagymestere

  Én tudok róla küldeni egy print screent, nálam is előjött már:
  [​IMG]
   
 20. Artemis

  Artemis Kivételes tehetség

  Így már világos :) Köszönöm, ilyet én is kaptam már, igaz másik BP játéknál, de ahogy látom ott van hogy Reklámok elrejtése a jövőben. Plusz ok, hogy picit zavaró,de nem hiszem hogy emiatt végleg el kell hagyni egy játékot. Persze ez nem neked szól, csak a te hszed idéztem :)
   
  lost kedveli ezt.

Az oldal megosztása