Visszajelzés Asztrális felemelkedés rangsorevent

Kategória: 'Eventtel kapcsolatos témák', témanyitó: HU-Taurus, témanyitás ideje: 10.8.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  ASZTRÁLIS FELEMELKEDÉS RANGSOREVENT
  (2022.06.23. - 2022.07.06.)
  Itt vitathatjátok meg a (2022.06.09. - 2022.06.16.) Asztrális felemelkedés rangsorevent (2022 június) kapcsolatos visszajelzéseiteket.
  DE! Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  Mielőtt a hozzászólásotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

  • Mit is írtam?
  • Érthető -e amit írtam?
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak?
  • Amit leírtam megfelel -e a fórumszabályzatnak.... ?
  2022.06.23. - 2022.07.06.
   
 2. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Áh újra itt a kritika ideje:
  Technikai gondok:
  Csomó mindennek az ID ja látszik a neve helyett:

  quests.quest_title_500679

  Ilyenek vannak mindenhol, sokszor még csak a quest szövegét se tudom elolvasni. A céloknál főleg de a kulcsváltásnál is van. A béta teszt során ez igazán kiderülhetett volna. (elképzelhető hogy csak magyar nyelven vannak így de akkor is)

  Játékmenet problémák:

  Ez az event egy URI temető. Ahhoz hogy 1000 Polichromium ot kifarmoljon az ember vagy kegyetlen sok 5 öst kell indítani ami zabálja az uridiumot és sokszor még olyankor se kapsz 1 db-t se, Ráadásul csak nyersanyagokat lehet szereni meg modulokat ami értékes. A Zephyr hajó 5 forintot nem ér.

  Miért van Pusat Plus-ra hamarabb 4 féle modul mint Solaris ra?

  Az Asztrális zsákmánykulcs 5 forintot nem ér. Nincs benne semmi ami miatt megérni megvenni?

  Maga az elgodnolás hogy balanszolt legyen az indulás tök jó. Mindenki ugyan azzal megy így a botosok-nak nincs előnye. Ez amúgy szerintem nagyon nagyon jó dolog és ez mindenképp pozitívum. VISZONT

  Nincs semmi ami miatt megérné mert száz ezer uridiumokat, bele ölni ebbe, hogy normális idő intervallumban ki lehessen farmolni a Poli-t"., hogy utána ne adjon annyi asztralitot, amiből 1 db engedély puszt lehetne venni (1450 be kerül, és 1 menetből a max szerezhető az 1400), mert talán annak lenne értelme (kétlem). A asztrális kulcsban meg semmi hasznos nincsen, és kétlem hogy abból ami benne van (pl extra energia) annyit adna hogy megérje.

  Az event elgondolás nagyon jó, és balanszolt minden játékosra nézve. Viszont a jutalmak és a belépési ár borzalmasan rosszak. A jutalmakkal még nem is lenne akkora gond (nem kell mindig uj dolgokat bevezetni) De a belépési ár az borzalmasan magas...

  Meg se veszem a csatabérletet.
   
 3. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nekem lenne egy pár kérdésem! :mad:

  1; Hová tűnnek azok a lézerágyúk és modulok és generátorok, amit a játék közben kapok?
  2; Hogy a picsába tudjon az ember egy alaphajóval, amin sem a sebességet, sem az életerőt nem lehet helyrehozni (a pajzs az egyedüli, ami a funkcióját tekintve automatikusan javítódik, egy bizonyos hullámig) túl jutni olyan gyorsabb NPC-ken, mint a saturn Sperhead, Saturn vengance Lightning, vagy Icy-k?
  Amit adott a játék lézerágyúkat (többek között kaukázus lézert, számtalan Fejlesztett LF-4-et, XT10-es modulokat, azt sehoil nem találom, pedig a mentésnél lementettem mindent!

  Szeretnék ezekre választ kapni, de ha lehet nekem ne linkelgessen senki a "Gyík"-ból, mert abban sincs benne, hogy hová tűnnek a dolgok, amit ad! A hajóban sincs (sem a tűzerő, sem más tulajdonság nem változik, csak a lőszerek fajtájától függően)!
  Nekem, erre, így nincs időm, hogy elbaszarintok 1-2 órát míg eljutok a 19-es színtig a semmiért!
   
  jani63MS.HU kedveli ezt.
 4. csaba238

  csaba238 Aktív író

  Én se fogok kínlódni, de ha le jár kíváncsi leszek meg érte? Nem fogok 200.000 urit ki adni egy olyan csatabérletért ami nem éri meg. Szerintem nem hiába nem indították el később. Még ők se tudják.
   
  jani63MS.HU kedveli ezt.
 5. *joyfabio*

  *joyfabio* Fórum-zöldfülű

  Amennyiben az event előtt nem rendelkeztél legalább 500 engedély-el meg 150 ász kuponnal, akkor az event ideje alatt nem lehetséges kifarmolni 1 belépésre való cuccot. Gratulálok.
   
  kusimitama kedveli ezt.
 6. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nekem most van kb. 90 engedélyem mindkét szerveren, meg vagy 100 Ász kuponom (amiből már elhasználtam vagy 80-at), de a múltkori event küldetésekből, meg a retriveres küldetésekből sikerült összekaparnom 2200 Polichromium-ot.
  Eddig egyszer voltam bent a kapuban, az ezzel kapcsolatosan feltett kérdéseimre választ nem kaptam, úgyhogy lesz..rom az egész evenetet úgy, ahogy van!
  Nem létkérdés a számomra ha valami nem úgy működik, ahogy kéne!
  Majd lesz más event, aztán annál majd jobban fog menni! Ez csak időpazarlás és a kapott dolgokat sem találtam sem a kapus hajómban, sem az eszköztáramban. Azt sem tudom, hogy mit takar a kapun belüli jutalmaknál a "mentés" gomb és bár, mint írtam, mentettem a lézerágyúkat, meg a modulokat, stb.., azok nyomát sehol nem találom (lehet, hogy pont ezzel csesztem el)!
  Kaptam 700 Asztrál szarságot, de még ahhoz is lusta voltam, hogy egy láda kulcsot vegyek belőle!
   
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Ok...
  Had fejtsem ki a véleményem újfent!
  Eljutottam a 32. hasadékig. Csak azért kellett elvérezzek, mert a rendszer az utolsó 10 hasadékból egyszer sem ajánlott fel lőszerszerzési lehetőséget.
  Azt hagyjuk, hogy amit adott, azzal is nagyrészt törölhettem egy jó nagyot a seggemen!
  MCB-25, MCB-50 elenyésző mennyiségben (2-3.000 darab/alaklom), egyszer adott UCB-100-at 4.000 darab körül és egyszer 1.500 körül RSB-75-öt! A többi rakéták, aminél hol működött a rakéta CPU, hol meg nem! A kigyúrtab lőszerek 25%-a kb. mellé ment...!
  Túlnyomórészt még így is az LCB-100-as lőszerrel csináltam sok hullámot végig, de azért az már lejött nekem, hogy nem a tudás és a logika az, ami meghatározza ezt a játékot, hanem maga a rendszer.
  Így nem lehet játszani, hogy ha a játék akar, akkor ad lőszert, ha nem akar, nem ad!
  Szívesen elbeszélgetnék azzal, aki fejlesztette ezt a játékot és megkérdezném két orrba vágás között, hogy mi volt az elképzelése...?!
   
 8. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Szép hétvégét!

  "
  Megkockáztatom, hogy amik eltűntek, azt már nem látom újra, ugye...?
  Csak mert eddig 2-szer voltam benn a kapuban (2.000 Polichromium, plusz az a rengeteg seprom, ami ugye ugyanúgy fogyott, mint ha a kintihajóval lövöldöztem volna...), de akkor a megszerzett tárgyak elvesztek...?:eek:

  Hááát, az szívás!
  Az a "bónusz kód", amit Kitti volt szíves megosztani, még megközelítőleg sem fedezi azt, ami így elúszott!
  Valami vélemény ezzel kapcsolatosan...?
  Gyűrjem fel az ingújjam és ugorjak neki Polichromiumot "csövelni", hogy hátha összejön újra a már 2 hét alatt összetallózott "Polichromium" mennyiség és újra belépve és talán (!!!) bízva abban, hogy az elcseszett többóra játék után, most nem tűnnek majd el, amit kapok..?

  Köszönném a választ, ha jönne! :rolleyes:
   
  csaba238 kedveli ezt.
 9. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Nem tudom, feltűnt-e valaki másnak is, de A HU 1-en (Magyarország 1) szerveren, a céloknál nem írja jóvá a megszerzett célokat és a részeredményeket sem (azt hagyjuk, hogy fele angolul van a célok megnevezését illetően)!
  Konkrétan, nem csinál semmit!
  Tegnap (szombaton) este bent voltam az Asztrális kapuban és elmentem a 21. hasadékig (ott már félbehagytam, mert fáradt voltam), de a céloknál az addig szerzett pontok és egyéb dolgok nem íródtak jóvá (és ezt csak ma, Vasárnap reggel vettem észre)!
  Ez csak nálam van így, vagy másnál is?
  Az EU-1-en még pénteken működött a dolog!
  Nagyon úgy tűnik, hogy bár a Polichromium megszerzése önmagában is egy eléggé nehézkes dolog, vannak más, sokkal nagyobb problémák is ezzel az "eventtel"!

  Az előző ideírt kritikámban már kifejtettem, hogy a keservesen összeguberált 2.500 Polichromium-ból feleslegesen használtam el 2.000-et, mert a megszerzett tárgyak elillantak, pedig voltak jó dolgok!
  Nem vagyok az a típus, aki kompenzációért szokott sírni, de ez tényleg megérne legalább 1.000 Polichromium kompenzációt (a felesleges időt a kb. 8-10.000 sepromot már nem számolom, amit ez miatt töltöttem és használtam el), hogy legyen esélye az embernek valamit vissza szerezni abból, ami a rendszer hibájából adódóan elveszett!
   
  csaba238 kedveli ezt.
 10. ¤HOFI¤ŁEGENФ

  ¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

  Én csak azt nem értem, hogy ha kölcsön hajóval játszunk akkor miért fogyasztja a rendes hajóink készleteit /sepi, boosterek/ úgy, hogy a boosterek hatása nem is érvényesül!!! Nem kapunk semmi jutalmat az npckért, de a TP, Becs booster ketyeg!!! Hol találom az event leirásban azt a részt ahol tájékoztatnak minket erről? Lehet én vagyok figyelmettlen és akkor bocs, de ha nincs ilyen akkor ez sima átverés-lehuzás!!!!
   
 11. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója


  Egyetértek!
  Eléggé gyász ez az event!
  Ha valaki nem arra hajt, amit a célok és a csatabérlet kulcsok adnak, akkor gyakorlatilag mínuszos lesz!
  Az Asztarlitból vettem 3 ládakulcsot (az éri meg a legjobban mert az engedély plusz biztosan nem), gyakorlatilag a zöld ládakulcsokkal megegyező dolgokat adott (amiből amúgy is van 7-800 darabom)!
  Nem értem, hogy ebben az eventben, nekünk, nem BOT-os játékosoknak, mi az üzlet?
  Legalább a benti hajó által szerzett fegyvereket, generátorokat meg modulokat megkaphatná az ember, akkor azt mondom, hogy Ok, ennek már van értelme, de így...?!

  Nekem még van egy Asztral CPU-ra való Polichromium-om a HU 1-es szerveren (az EU 1-en már elfogyott, de nem törekszem rá, hogy szerezzek), de az ott is fog megrohadni, mert hogy még egyszer be nem megyek, az tuti biztos!
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ és kusimitama kedveli ezt.
 12. kusimitama

  kusimitama Haladó

  Pro tipp hogyan lehetne jobbá tenni az eventet. A belépőt 1000 Poli ró mondjuk 200 ra csökkenteni. Tenni valami értelmes jutalmat a ládákba pl: schism, diametrion, rinusk, nem craftolhato techek (de ilyen 4-5 db egy csomagban). Engedély plusz craftolás értéket mondjuk 700 ra csökkenteni. LVL 6 os retriver jutalmatit kb 3x ra felnyomni, cserébe korlátozni h pl. heti 1-2 őt lehessen indítani.

  Ez nyilván nem fog megtörténni, de ha csak az első bejönne már jobb világ lenne. Maga az event ötletes hogy mindenki ugyan arról az értékről indul, ez így egész balanszolt, de .... ja minden más nagyon gagyi
   
 13. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló

  Sziasztok volna egy kérdésem kik és mikor kapták meg a kompenzálást amit írtatok ki a fórum ra ? mivel mint 3 man szerintem szenvedtük eu 2 tön a leg nagyobb kárt napok óta és nem kaptunk semmi kompenzálást sajnos
   
 14. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Üdv Mano141414! :)

  Egy szkriptet futtatak le a Fejlesztők, hogy végre tudják hajtani a kompenzációt.

  A hiba egy készletproblémához kapcsolódott, néhány játékosnak az volt a problémája, hogy a jutalmak eltűntek, miután újra beléptek az Asztrális Felemelkedés Átjáróba.

  Adatbázison keresztül vizsgálták a problémát, és a szkript segítségével azonosították a problémával küzdő játékosokat.

  Amennyiben úgy érzed, hogy Te is hasonló problémában szenvedtél, amikor életbe lépett az esemény (2022.06.23.), de nem lettél kompenzálva, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Supporttal! Supportnak részletezd a problémát, hogy segítséget tudjon nyújtani számodra!

  A Support ellenőrizni fogja a problémát (Jogosult-e vagy a kompenzációra?, Ténylegesen végre lett-e hajtva?), és legjobb tudása szerint fog eljárni.


  Üdvözlettel,
  Taurus


  ---

   
 15. törökcipő

  törökcipő Járnitanuló

  A helyezést minek alapján állapítják meg? Mikor és mennyi "kaput" kell teljesíteni? Jelenleg több a pontom, mint a 10. helyezettnek, az "hajómat" miért nem sorolja be?
  Miközben reklamáltam, 20 nyavalyás ponttal "ugrott" a helyezés.
  https://prnt.sc/lbtJwKqFA_19
  https://prnt.sc/lbtJwKqFA_19
   
 16. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  @törökcipő Szia!
  Asztrális rangsor

  A kliens eventablaka élő rangsort jelenít meg az Asztrális felemelkedés eredményéről.

  Az event alatt az Asztrális felemelkedésbeli három legmagasabb pontszámod összegét rögzítjük a ranglistán.

  Ha két játékosnak azonos pontszáma van, a sorrendet az utolsó számításba vett kör befejezési időpontja határozza meg.

  Üdv,
  Kitti
   
 17. Mano141414

  Mano141414 Járnitanuló
  Szia és azokkal a játékosokkal nem is foglalkoztok akiknek a mai napig nem írja a rangsorba be a pontokat ? meg az előzőbe is rengetek úrit több miliőből raktuk ki a cpu kat és sajnos 1 helyről vissza estünk 60 ra mivel nekünk nem írta mai napig be a pontokat és emiatt sajnos elment a kedvünk is az egész játéktól 12 év után meg ráadásul meg tetőztetek nekünk azzal hogy 12 éves játék idő után nem érdemeljük meg az hogy kicsit foglalkozzatok velünk és például 12 év alat ha az ember 1 szer vagy 2 szer hibázik például a diszkordon akar megérdemelne legalább annyit hogy fel szólítjátok hogy ne irkáljon olyant ami sért titeket és nem egy böl szó nélkül végleges bant adni neki én be ismerem hogy hibáztam sajnos de kicsit elnézőbb lehetetek volna mivel meg nézitek én sose máskor nem írtam semmi durvát most is csak egyik embernek a régi időket említettem fel nem tudtam tilos az és ezek miatt igen gondolkozunk hogy 12 év után letesszük mi is a halyokat hiába sok pénzünk be van a diszkord igen be tet nekem sajnos hogy semmi megértést nem kapok sajnos meg segítséget pedig egy játékos nincsen olyan hogy ennyit puncsolna kedveskedne nektek érte
   
 18. ¤HOFI¤ŁEGENФ

  ¤HOFI¤ŁEGENФ Junior szaki

  Na mi a helyzet a ketyegő boosterekkel? Ennyi idő alatt nem sikerült választ találni?
   
 19. epilla1

  epilla1 Járnitanuló

  a sepit eszi, hogy a fene megeszi...
   
 20. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  ASZTRÁLIS FELEMELKEDÉS ÉS RANGSOREVENT
  (2022.06.23. - 2022.07.06.)
  Sziasztok!

  Az Asztrális felemelkedés rangsorevent (2022 június) esemény véget ért.
  Köszönjük a visszajelzéseket!

  További visszajelzéseket ITT várunk az Asztrális Felemelkedés frissítésről.


  A DarkOrbit csapata

  ASZTRÁLIS FELEMELKEDÉS ÉS RANGSOREVENT
  (2022.06.23. - 2022.07.06.)
  BEFEJEZŐDÖTT