Közlemény Ban hullám

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Risus, témanyitás ideje: 1.4.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Risus

  Risus Fórumlakó

  Üdv Űrpilóták!

  Tudomásunkra jutott, hogy pár játékos talált egy új becsület bugot, amivel rövid idő alatt nagyon sok becsületre tettek szert.

  Ahogy az eddigi becsület-hibáknál, ennek a kihasználása is büntetést és kizárást von maga után, vegyétek ezt az egyetlen figyelmeztetésünknek.

  A DarkOrbit csapata
   
 2. Risus

  Risus Fórumlakó

  Sziasztok!

  A bug a tegnapi nap folyamán javítva lett. Mivel a kihasználók komolyan megsértették a szabályzatot, úgy döntöttünk, hogy ezek a karakterek végleges zárolásra kerülnek és hamarosan eltűnnek a ranglistákról is.

  A DarkOrbit csapata
   
  S.A.S., SuH!*, TheBeginning és 10 más kedveli ezt.
 3. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!

  Tovább folytatjuk a harcot a hibakihasználók ellen. Tisztességtelen a többi játékossal szemben, tettünk és tenni is fogunk ellene hogy a játék ismét tisztességes és tiszta legyen.
  A mai napon újabb játékosokat tiltottunk ki,akik hibakihasználás során előnyre tetek szert.
  Az alábbi intézkedéseket tesszük:
  • 1 hét felfüggesztés
  • Az összes Obszidián kulcs eltávolítása
  • A hiba által szerzett Uridium eltávolítása
  • Továbbá,az összes Becsületpontot is elvesszük büntetésként,amiért hibát használt ki a játékos
  Hibák kihasználása a Felhasználási feltételek ellen szól,így nem hagyhatjuk az efféle magatartást tolerálatlanul.

  A Darkorbit csapata
   
 4. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!
  Folytatjuk a harcot a tisztességtelen játékosokkal szemben, ezúttal a szerelőműhely hibáját kihasználó milliárdos tételben CC-C lőszert felhalmozó emberekre csaptunk le.
  Az alábbi intézkedéseket tesszük:
  • 1 hét felfüggesztés
  • Az összes CC-C lőszer eltávolítása
  • Továbbá,az összes Becsületpontot is elvesszük büntetésként,amiért hibát használt ki a játékos
   
 5. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Sziasztok!

  Ma tiltottunk felhasználókat botok használatáért. Ez tisztességtelen magatartás, és további vizsgálatokat végeztünk és végzünk annak érdekében, hogy újra tisztességes legyen a játék.
  Folytatjuk azoknak a játékosoknak a kivizsgálását és büntetését, akik robotokat használnak vagy hibákat használnak ki a játékban. Ezt lépésről lépésre végezzük.
  Íme a megtett intézkedések:
  • 1 hét játékból való tiltás, Szeptember 9-től
  • Ezenkívül az összes Becsületpontját eltávolítottuk büntetésként.
  A botok használata a játékunkban ellentétes az Általános Szerződési Feltételeinkkel, és játékunkban nem fogadjuk el az ilyen viselkedést.
  Felhívjuk figyelmeteket arra is, hogy az Általános Szerződési Feltételeinkkel szembeni ismételt fellépések a játék végleges kizárását követhetik!

  A DarkOrbit csapata
   
 6. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!
  A játékbeli hibák kihasználása továbbra is tiltott dolog. Íme a következő tiltási hullám.
  Az alábbi intézkedések történnek:
  • 1 hét játékból való tiltás, Október 13-tól
  • Minden hibával szerzett tárgy és az összes Uridium levonásra kerül
  • Ezenkívül az összes Becsületpontját eltávolítottuk büntetésként.
   
  ¤HOFI¤ŁEGENФ, Grincs és Anita30.. kedveli ezt.
 7. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!

  A legutóbbi zárolási hullám során rengeteg panasz érkezett, miszerint ártatlan játékosok is áldozatuk estek, akik nem éltek vissza a havi bónusz naptárral. A vizsgálat során kiderült,hogy akik bannolva lettek, mind naptár hibát használtak ki. Továbbá az is látszik, hogy néhányuk csak kismértékben élt ezzel vissza és talán véletlenül sikerült produkálnia a hibát. Hiszünk benne,hogy nem direkt tették. Mindenesetre ezek az esetek is kiváltották az érzékelést. Jószándékunkból ezekben az esetekben eltekintünk a zárolástól és 1 hét prémiumot és kedvezményt is jóváírunk kárpótlásként a naptár jutalmai mellett,amit nem tudtak begyűjteni a zárolás miatt.
  Továbbá dolgozunk azon, hogy büntessük a küldetés duplázó játékosokat is.

  A Darkorbit csapata
   
  mitter100 és _Tavo_Mex kedveli ezt.
 8. Leeroy

  Leeroy Fórumgróf

  Sziasztok!

  Ahogy bejelentettük, a szélsőségesen sok küldetést duplázó bugkihasználókat végleges kizárással sújtottuk. Tudjuk,hogy rengetegen használták ezt ki,de csak egy bizonyos mértékig. Mostantól a túlzásba vitt játékbeli hibák kihasználását hajózárolással fogjuk honorálni.
  Továbbá töröltük ezeket a játékosokat a havi rangsorból is és hamarosan kiosztásra kerülnek.
  A Darkorbit csapata
   
  mitter100 és CrazY_SinGlE kedveli ezt.
 9. Grincs

  Grincs Team Leader Team Darkorbit

  Sziasztok!


  Folytatjuk az Obsidian Keys kihasználásával játszó játékosokat. Ez számunkra tisztességtelen magatartás. Nyomozásokat végeztünk és végzünk annak érdekében, hogy újra tisztességes legyen a játék.
  Ma este:
  Újabb tiltási hullámot futtatunk, és folytatjuk a nyomozást és olyan játékosok felkutatását, akik más támadásokat használtak.
  A következő intézkedéseket tesszük:
  1 hetes szüneteltetés, március 17-től
  A fiókok összes becsület pontját és a kihasznált kulcsokat eltávolítjuk
  Minden olyan játékost, akit a múltban már megbüntettek ezért csak rövid időre tiltják, hogy kihasznált kulcsai eltávolíthatók legyenek, és a becsületpontok 0-ra állíthatók.
  Mindazok számára, akik nem veszik komolyan ezeket a figyelmeztetéseket, szeretnénk még egyszer kiemelni:

  A játékban meglévő hibák használata és kihasználása ellentétes az Általános Szerződési Feltételeinkkel, és játékunkban nem fogjuk elfogadni ezt a fajta viselkedést. Kérjük, ne feledjétek, hogy az Általános Szerződési Feltételeink szerint a játékosok azt kockáztatják, hogy fiókjuk minden további figyelmeztetés nélkül bezárható, ha a játékos megsérti a hibák kiaknázásának tilalmát.

  A DarkOrbit csapata
   
  mitter100 kedveli ezt.
 10. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Sziasztok!

  A Darksilver érmékkel kapcsolatos exploitot fedeztek fel, amikor tegnap megjelent a legújabb frissítés. A mai nap folyamán a hibát javították 13:20 óra körül.

  A következő módosításokat hajtották végre:
  • Változtatás: A Diametrion nyersanyag eltávolításra került az ezüst zsákmánydobozokból
  • Változtatás: A Diametrion nyersanyagot mostantól nem lehetséges eladni kreditért

  Azok a játékosok, akik túlzottan használták a Darksilver érme exploitot, azonosításra kerülnek, és hamarosan kitiltást is fognak kapni.


  A DarkOrbit csapata
   
  Csülök[H] kedveli ezt.
 11. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Üdv Űrpilóták!

  Továbbra is büntetjük azokat a játékosokat, akik játékban jelenlévő exploitokat (bug) kihasználják. Vizsgálatokat végeztünk és végzünk annak érdekében, hogy ismét tiszteséges legyen a játék.

  Ma újabb tiltási hullámot (ban hullám) futtatunk az Időtlen Black Light átjáró [EBG GG -- Eternal Blacklight Gate] exploit visszaélések miatt. Nem mindenki használta ki túlzott mértékben a hibát, ezért több fokozata lesz büntetéseknek (az ideiglenes kitiltástól a végleges kitiltásig).

  A játékunkban a meglévő hibák használata és kiaknázása ellentétes az Általános Szerződési Feltételeinkkel (ÁSZF), és nem fogadjuk el az ilyen jellegű viselkedést.


  A DarkOrbit csapta
   
 12. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Űrpilóták!

  A mai napon tiltási hullámot hajtottunk végre. Végleges kitiltásra kerültek azok a játékosok, akikről kiderült, hogy túlzott mértékben visszaéltek az EBG exploital, amellyel nagy mennyiségű erőforrásra tettek szert.

  Tudjuk, hogy sok más játékos is használta a hibát, de csak egy bizonyos mértékig. Ezen a ponton fióklezárással büntettük a súlyos exploit kihasználókat. A Fizetési csapatunk a lehető leghamarabb megszünteti az ezekre a fiókokra vonatkozó esetleges meglévő előfizetéseket.


  Ha bármilyen kérdésetek van az esettel kapcsolatosan, kérjük, hogy forduljatok a Supporthoz!


  A DarkOrbit csapata
   
  Csülök[H] és Ultron.kora kedveli ezt.
 13. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  kép_2023-03-20_144525233.png

  Kedves Játékosok! :)

  Ma végrehajtjuk az első kitiltási hullámot a „Train Bot”-ot használó játékosok ellen. A kitiltási időszak csak rövid ideig szól, de ennek ellenére mindenki vegye komolyan ezt a figyelmeztetést!

  Ez az intézkedés „barátságos figyelmeztetés”. Minden játékos, akit Train Bot felhasználóként azonosítottunk, vegyék figyelembe, hogy nyilvántartásba lettek véve, és ha továbbra is használni fogják ezt a botot, fennáll a fiókjuk elvesztésének kockázata!
  • A fióktiltás egyelőre ideiglenes – kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez egy FIGYELMEZTETÉS !
  • Ha ezek a játékosok továbbra is használni fogják ezt a botot, akkor észlelve lesznek, és ennek megfelelően meg lesznek büntetve!
  • Más játékosok, akiket még nem tiltottak ki, és akik még mindig ezt a botot használják, vegyék komolyan ezt a FIGYELMEZTETÉST !
  • Minden játékost, akit kitiltunk, eltávolítjuk a rangsorról, és becsületpontjaikat 0-ra állítjuk.
  A DarkOrbit csapata
   
 14. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Ban hullám: A szezonbérlet exploit kihasználók ellen


  Kedves Játékosok!

  A mai napon 3 napos tiltást szabtunk ki azon játékosok fiókjára, akikről megállapítottuk, hogy túlzottan kihasználták a szezonbérlet exploitot. Tudjuk, hogy más játékosok használták ezt az hibát, de ők csak bizonyos mértékig.

  Minden játékost, akit kitiltottunk 3 napra, eltávolítottuk a ransorról, valamint a becsületpontjaikat 0-ra állítottuk.

  Az exploit által megszerzett tárgyakat törlöltünk minden játékos fiókjából, amelyekről kiderült, hogy ezt a hibát használták. Azok a játékosok is érintettek, akik nem kerültek kitiltásra.

  Bármilyen ezzel kapcsolatos problémás kérdés esetén forduljatok a Supporthoz!


  A DarkOrbit csapata
   
 15. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Űrpilóták!

  A mai napon újabb ban hullámot hajtottak végre a „Train Bot” használó játékosok ellen. Minden olyan játékos, akit először azonosítottak be a bot használatával, azoknak a kitiltási időszak csak rövid időre szól, de ennek ellenére mindenki vegye komolyan ezt a figyelmeztetést!

  Ez az intézkedés „barátságos figyelmeztetés”. Minden játékos, akit Train Bot felhasználóként azonosítottak, vegyék figyelembe, hogy nyilvántartásba lettek véve, és ha továbbra is használni fogják ezt a botot, fennáll a fiókjuk elvesztésének kockázata!
  • Az első alkalommal észlelt fiókokra vonatkozó fióktiltás egyelőre ideiglenes – kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez egy FIGYELMEZTETÉS !
  • Ha ezek a játékosok továbbra is használni fogják ezt a botot, akkor észlelve lesznek, és ennek megfelelően meg lesznek büntetve!
  • Az összes játékos, akit legutóbb kitiltottak, de továbbra is használták a botot, most végleges kitiltásban részesültek.
  • Minden játékost, akit kitiltottak, eltávolították a rangsorról és becsületpontjaikat 0-ra állították.
  • Az összes észlelt játékost eltávolították a Galaktikus küzdelem ranglistájáról. A Hírnév/lelövése kijelzője maximális számjegyet mutatott, amikor ezek a játékosok kitiltásra kerültek.
  Azok a játékosok, akiket még nem tiltottak ki, és akik még mindig ezt a botot használják, kérjük, vegyék nagyon komolyan ezt a figyelmeztetést!

  A DarkOrbit csapata
   
 16. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  INFORMÁCIÓ: BAN HULLÁM


  Kedves Játékosok!

  Múlt hétvégén kitiltottak minden olyan játékost, aki illegális szoftvert használt. Korábban kiadtunk egy figyelmeztetést, és mindazok, akiket legutóbb ideiglenesen tiltásban részesültek, ezúttal végleges tiltást kaptak.

  Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ezt nagyon komolyan gondolják!

  A játékos közösség intézkedéseket kért a csalók ellen, és ilyen méltánytalanságot a játékunkban többé nem fogadunk el!

  Minden játékos, aki illegális szoftvert használ, vegyék figyelembe, hogy nyilvántartásba lesznek véve, és ha továbbra is használni fogják, akkor fennáll a fiókjuk elvesztésének kockázata!

  Azok a játékosok, akik ideiglenes tiltást kaptak, kérjük, vegyék nagyon komolyan ezt a figyelmeztetést!


  A DarkOrbit csapata
   
 17. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  do_pilot_avatar_eic.jpg

  [INFO] BAN HULLÁM: Az Asztrális Felemelkedés hibahasználók ellen (2023.05.10.)


  Kedves Játékosok!

  Május 10-én egy olyan hibát azonosítottak be, amely által rendkívül magas pontszámot érhettek el a hibakihasználók az Asztrális Felemelkedés (AA) rangsorában.

  Aznap, május 10-én, amikor majdnem véget ért a 2023. májusában rendezett Asztrális Felmelemkedés rangsorevent egy ban hullámot indítottak el, hogy megtisztítsák a rangsort a tiszteségtelen játékosoktól.

  A következő intézkedést végezték el ezzel kapcsolatban:
  • Eltávolításra került minden olyan játékos az Asztrális Felemelkedés rangsorból, ahol beigazolódott a hiba kihasználása
  • A túlzott hibahasználókat ideiglenesen 3 napra kitiltották, valamint a becsületpontjaiktól megfosztották
  • 2023. május 17-én javításra került a hiba
  Ezt korábban nem tudtuk közölni, mert a hibát csak ma tudták kijavítani.


  A DarkOrbit csapata
   
 18. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Ma ismét végrehajtottunk egy tiltási hullámot azok a játékosok ellen, akik megszegték az Általános Szerződési Feltételeinket. Az első alkalommal észlelt játékosokat 3 napra kitiltottuk, becsületpontjaikat eltávolítottuk, és eltávolításra kerültek a rangsorból.

  Végleges kitiltásban részesültek, azok a játékosok, akik a legutóbbi kitiltási hullámok egyike során figyelmeztetés után ismét észlelni lehetett.

  Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egy ilyen ideiglenes eltiltás komoly figyelmeztetés azoknak a játékosoknak, akik az ÁSZF ellen cselekszenek. Ha a kitiltott játékosok továbbra is megszegik a szabályokat, akkor fennáll a fiókjuk elvesztésének kockázata!

  Kérünk mindenkit, hogy vegye komolyan ezt a figyelmeztetést!

  Amennyiben bármilyen kérdés felmerült volna bennetek az üggyel kapcsolatban, kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot a Supporttal!

  A DarkOrbit csapata
   
 19. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!
  Ma újabb kitiltási hullámot hajtunk végre azon játékosok ellen, akik az ÁSZF ellen cselekszenek. Az első alkalommal észlelt játékosokat 3 napra kitiltjuk, eltávolítjuk a becsületpontjaikat és a rangsorból is kikerülnek. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egy ilyen ideiglenes eltiltás komoly figyelmeztetés azoknak a játékosoknak, akik az Általános Szerződési Feltételeink ellen cselekszenek. Ha továbbra is megszegi a szabályokat, fennáll a fiókja elvesztésének kockázata!
  Azok a játékosok, akiket a legutóbbi kitiltási hullámok egyike során figyelmeztetés után ismét észlelni lehetett, véglegeshajó zárat kaptak.

  Fokozatosan fogunk indítani bannhullámokat és egyre gyakrabban. Mivel a szkript elég összetett, ezért nem érinthet minden játékost, de a következő hullámokban újabb és újabb játékosokat fogunk eltávolítani.

  Az Ön DarkOrbit csapata
   
 20. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Kedves Játékosok!

  Ma ismét végrehajtottunk egy tiltási hullámot azok a játékosok ellen, akik megszegték az Általános Szerződési Feltételeinket. Az első alkalommal észlelt játékosokat 3 napra kitiltottuk, becsületpontjaikat eltávolítottuk, és eltávolításra kerültek a rangsorból.

  Végleges kitiltásban részesültek, azok a játékosok, akik a legutóbbi kitiltási hullámok egyike során figyelmeztetés után ismét észlelni lehetett.

  Szeretnénk hangsúlyozni, hogy egy ilyen ideiglenes eltiltás komoly figyelmeztetés azoknak a játékosoknak, akik az ÁSZF ellen cselekszenek. Ha a kitiltott játékosok továbbra is megszegik a szabályokat, akkor fennáll a fiókjuk elvesztésének kockázata!

  Kérünk mindenkit, hogy vegye komolyan ezt a figyelmeztetést!

  Amennyiben bármilyen kérdés felmerült volna bennetek az üggyel kapcsolatban, kérjük, vegyétek fel a kapcsolatot a Supporttal!

  A DarkOrbit csapata