Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SPILLER2

  SPILLER2 Rutinos

  Sziasztok!

  Van a szerelőműhelyben néhány instabil modul (többek között, ami engem érdekelne) a DMG-X1 és DMG-X2.
  Sajnos, semmilyen leírást nem találok róla, még az Instabil modulok témakörnél sem!
  Valaki megtudná nekem mondani, hogy melyik, mit tud és milyen hajókhoz használhatóak biztosan?
  Köszönöm.
   
 2. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Üdv SPILLER2! :)

  A X1 és a X2 sorozatú instabil modulok véletlenszerűen kiválasztott űrhajó(k)nak biztosítanak bónusz statisztikákat.

  A (HP- , SHD-, DMG-, SPC-,) X1 instabil modul széria kisebb statisztikai bónusz növekedéssel bír, mint a (HP- , SHD-, DMG-, SPC-,) X2 instabil modul széria.


  Üdvözlettel,
  Taurus
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 3. SPILLER2

  SPILLER2 Rutinos

  Szia!

  Véletlenszerűen?
  Akkor, bármelyik hajóhoz jó?
  Teszem azt, megszerzem és bele akarom rakni a hajómba, akkor vagy jó lesz, vagy nem? Ha ez így van. akkor ez zsákbamacska!
  Ahhoz képest, meglehetősen drága (14.500 időtlen töredék).

  Ok, köszi az infót!
   
 4. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves SPILLER2! :)

  Instabil modult a következő módon szerezhetsz:
  • Szerelőműhelyben gyárthatsz le modult
  • BL térképeken a Trezor zsákmányládából nyithatsz modult (Trezor ládához szükséges zsákmánykulcs a Dekóder)
  • Eventek során csatabérletből
  • Üzletben vásárolhatsz kreditért (Szintkorlátos modul)
  - A "A X1 és a X2 sorozatú instabil modulok véletlenszerűen kiválasztott űrhajó(k)nak biztosítanak bónusz statisztikákat.",
  ez azt jelenti, hogy a játékban megtalálható összes űrhajó közül a rendszer véletlenszerűen választja ki azokat hajókat, amelyekre felszerelhető lesz a modul (nincs garantált esély).

  A eszköztáradban (Hangár) tekintheted meg a megszerzett moduljaidat.
  Az eszköztáradban, ha az egyik modulra húzod az egérmutatót, akkor előjön egy felugró információs ablak, mely kiírja a modulnak az információit (modul neve, statisztikák és mely hajókra szerelhető fel a modul).

  A modulnál felugró információs ablak (kép: HP-X1):


  do_instabil_modul_hp-x1.jpg


  Ha egy megszerzett instabil modul szörnyű statisztikákkal rendelkezik, akkor lehetőségedben áll:
  • A hangárban eladni a modult kreditért
  • Szétszerelheted a modult a szerelőműhelyben (szétszerelés folyamatából Instabil Töredék nyerhető ki)
  • Újraalkothatod a modult (újraalkotáshoz szükséges alapanyag az Instabil Töredék)
   [FONTOS: Újraalkotáskor csak a modul statisztikái fognak megváltozni, de az nem, amely hajókra felszerelheted azt a modult! Ezt vedd figyelembe, amikor újraalkotni kívánsz egy instabil modult!]

  További információkat a hajófejlesztési modulokról a következő topikokban olvashatsz:

  Üdvözlettel,
  Taurus
   
  Kitti, SPILLER2, Vadász és még 1 ember kedveli ezt.
 5. Végre egy konkrét összegzés !!!!!
  Köszönjük szépen.. HU-Taurus.
  [​IMG]
   
  Kitti kedveli ezt.
 6. SPILLER2

  SPILLER2 Rutinos


  Köszönöm az infót!
   
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Rutinos


  Bocs, de megnéztem és a szerelőműhelyben, az újraalkotásoknál, nem mindegyik instabil modult adja ki nekem! Az eszköztáramban van legalább 25 darab instabil modul és abból csak alig egy párat dob fel, amit módosíthatok, vagy szétszerelhetek (függetlenül attól, hogy milyen modulról van szó)!
  Bennem lenne a hiba, vagy annyira "túlkomplikált", hogy valamit nem jól csinálok! (már 1-2 felesleges modult "recikláltam", de ez a közelében sincs annak a mennyiségnek, ami nekem van az eszköztárban!
  Ezt a részét a dolognak nem taglalja az általad belinkelt téma kör!
  Mit tudok csinálni ilyenkor?
   
 8. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Ha egy hibát találtál az Újraalkotás Rendszerben, kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal!

  A Support feltétlenül megvizsgálja, hogy valóban tényleges hiba áll fenn a rendszerben.


  Üdvözlettel,
  Taurus
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 9. -¤MAJANI¤-

  -¤MAJANI¤- Járnitanuló

  Üdv!
  Nálam is ez a helyzet,hangár > eszközöknél 39 modul található,viszont a szerelőműhely újraalkotása már csak 19 db-ot mutat meg.
   
  HU-Taurus és SPILLER2 kedveli ezt.
 10. SPILLER2

  SPILLER2 Rutinos

  Ok! Bocs és köszönöm! Megkeresem a Supportot!
   
  K.i.s.b.o.s.z.i.k.a. és HU-Taurus kedveli ezt.
 11. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Tisztelt DO!
  Egy kérdésem lenne ezzel a bejelentéssel kapcsolatban:

  "Üdv Űrpilóták!

  Tisztában vagyunk a játékban jelenlévő exploit-okról, ezért a havi rangsor jutalmainak jóváírása késni fog. Jelenleg vizsgáljuk a helyzetet arról, hogy a jutalmak helyesen kerülnek kiosztásra.

  Tájékoztatni fogunk benneteket, amikor a vizsgálat befejeződik.
  Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket!

  A DarkOrbit csapata"


  Nos, a kihasználás fogalmába nem tartozik bele az, hogy BOT-tal és automata jelölökkel érik el az eredményeket a játékban kb. 90%-os mértékben?
  Lövöm az NPC-t, EMP_et dob, nekem újra kell kattintgatnom és jelölnöm, még akik ugyanott lövik megállás nélkül lövik, mintha mi sem történt volna. Amelyik meg eltűnik és visszajön egy másik, közeli koordinátán, azt ugyanúgy lövik mintha mi sem történt volna.

  Ha ezt nem veszik figyelembe ("CSAK" tudnak róla) akkor mi értelme a fenti bejegyzésnek!

  Ez számomra kimeríti a kettős mérce fogalmát. Itt megint -egy régi mondással élve- "megszűrik a szúnyogot, de lenyelik a tevét" elv működik.

  Minek kell játszani a jó zsaru rossz zsaru szerepeket.
  Vérlázító, hogy -a logban meg lehet nézni- napi szinten lövöm le a szerver "legfőbb vezérét", mert éjjel-nappal BOT-on van, persze már csökkentették a lelöhetőségek számát, mert gondolom vonyított valamelyik DO-muftinak és így megint szinte az a szabály, hogy nem löheted le a botost, mert a barátunk.

  Remek, jutalmazzuk őket, milyen nagyszerű eredményeket értek el!


   
  Utoljára szerkesztett: 30.10.21
 12. Kitti

  Kitti S-Moderator Team Darkorbit

  Kedves @Mislix

  Köszönjük a visszajelzést. Természetesen, megértem, hogy téged ez a helyzet bosszant. De, azért néhány dolgot tegyünk a helyére. Véleményem szerint, már többen leírtuk, hogy mi csak kapcsolattartók vagyunk. NEM, mi hozzuk a szabályokat. A közleményeket, amiket közzé teszünk számotokra. Mi is fentről kapjuk, nincs beleszólásunk abba, hogy mit csináljanak, milyen eventet tegyenek be.
  Jó és rossz zsaru: Erre csak ugyanazt tudom elmondani, amit már leírtam. Mi csak betartatjuk a szabályokat, továbbá szeretném rögzíteni, hogy nem mindenhez van jogkörünk. Ugyanakkor el kell, mondjam, hogy amit ti "problémát, buggot" jeleztek felénk, azt továbbítjuk a központnak. A központ dönti el, hogy mennyire fontos a probléma és az is rajtuk áll, hogy milyen gyorsan javítják ki.

  Üdv,
  Kitti
   
 13. Mislix

  Mislix Fórum bárója

  Kedves Kitti!

  Először is kérlek, ne vedd magadra a következőket, de a helyzet érzékeltetésére le kell írnom.
  2010.04.04-e óta vagyok a játékban. Ehhez nem kevés idő és anyagi ráfordítás kellett, hogy valamennyire haladjak a hajóval. Sok mindent láttam és sok videót lementettem, mivel meg akartam nézni, hogy mit rontok el mikor lelőnek. Aztán ez megszokott lett, így sok dolgot sikerült felvenni. Többek között a régi "nagyokkal" vívott csaták, mikor álcából kijelöltek, majd egy társsal megértük, hogy egy lövéssel 2.2 millió sebzést kaptunk (nem vicc). Bejelentettük és a barátunk el is tűnt nemsokára a játékból.
  Amikor a GE4 szerver akkori görög csapatával küzdöttünk és mindenki programot használt, mi meg ettük a kefét, hogy mitől ilyen "jók".
  Majd az orosz klánok után mentünk. ami közben a játékon kívüli életbe próbáltam belopózni azzal a szándékkal, hogy meglássam mi folyik itt. Sikerült: megtudtam ki, mit használ,... Programozóként, és informatikusként érdekelt érdemes-e játszani vagy sem.
  De, ami a lényeg jöttek hullámokban a kitiltások és az ember csak remélte, hogy nem veszik el a befektetett ideje és pénze.
  Ráadásul itt a fórumon és a szabályzatban is ment a tájékoztatás, hogy mennyire küzdenek a bot ellen (persze közben a játékon kívüli összefonódások után is sikerült nyomra kerülni hatósági segítséggel - de ezt nem adnám ki).
  Aztán jöttek a kijózanító chatek, amikor is nagyérdemű külföldi játékosok elmondták, hogy miért nem fogják őket tiltani (be volt nyomva kedves német klánhoz tartozó barátunk, ami mellett az általuk minimális körben terjesztett és használt szoftverről is beszámolt).
  Mondom kipróbálom amit mondott, hogy próbáltam bejelenteni... szóról-szóra igaza lett.

  Mondhatni azóta senkiről nem hallottam, hogy tiltották volna, és a segédprogramot használók egyre nagyobb pofával jöttek játszani.
  Ha valaki ez ellen felszólalt kitiltották...
  Mára ott tartunk, hogy senki nem hajladnó tenni ez ellen. Egy olyan fórum visszajelzést sem kaptunk egy DO-megbízottól, hogy bárki is azt írta, hogy továbbítottuk a BOT használókról az általunk készített videókat. Az admin hajók portyáznának és felvételeket készítenek és továbbítják, hogy kétséget kizáró bizonyítékot mutassanak és gyűjtsenek arról mi folyik itt, és hogy a játék tisztasága oda lett az intézkedések elmaradása miatt.

  Egyszóval: Az én elvem a magánéletben az, amit szoktak mondani. Minden tettedért felelősséggel tartozol; azért amit megtettél, és azért amit megtenni elmulasztottál.
  Én úgy látom -lehet rosszul az információ hiány miatt- ebben a játékban a központ hallgat, a többiek meg a központra mutatnak, hogy nem tehetnek semmiről. Ők csak azt csinálják, amit mondtak nekik.
  NE haragudj, de pl a második világháború utáni nünbergi perben is sokan azt mondták, hogy ők nem tehetnek semmiről, csak parancsot teljesítettek. De ettől bűnösek voltak és el is ítélték mindet.
  Szóval, az, hogy tudom valamiről, hogy erkölcsileg helytelen akkor lelkiismeret kérdése, hogy elnézem, eltűröm, vagy szembe megyek a rendszerrel, ...stb.
  Nem folytatom... ami biztos, hogy rengeteg ember át van verve, vagy ahogy én fogalmazok "hülyének van nézve", mert
  senki ne mondja, hogy ennyi csaló között meg tud maradni az élen fővezérmuftinak és tudja tartani a lépést a non-stop lövetéssel játszó pontgyűjtőkkel.
  Véleményem szerint, aki ennyi csaló között - non-stop bottal, ami véletlenszerűen pihenni is tud - tudja tartani a rangsort és az iramot, az 99,99% hogy szintén csaló.
  Ezt régen ki tudták szűrni, ma is csak valamiért hagyják.
  Nos, ezért vérlázító az egész, hogy mindezek mellett még ezek viszik el a pálmát, a díjakat mindenben.
   
  Utoljára szerkesztett: 31.10.21
  Anita30.., SPILLER2, §Metaxa§ és 4 más kedveli ezt.
 14. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Junior szaki

  Sziasztok! Csak nekem játszhatatlan az EU3? Két napja akkora laggok vannak, hogy nem lehet semmit csinálni. Választ köszi!
   
  xxxxzzzz81 kedveli ezt.
 15. ◄†ČΛŁYPŞØ™Hu†►

  ◄†ČΛŁYPŞØ™Hu†► Utánpótlás-írogató

  Nem csak neked nekem is eu2-ön,folyamatosan akad a kliens.
   
  Amethyst19[AMD] kedveli ezt.
 16. dresden16

  dresden16 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Azt szeretném kérdezni, hogy vajon melyik szerveren van a legtöbb aktiv játékos?
   
 17. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Üdv dresden16! :)
  Legaktívabb magyar közösség Egész Európa 3 (eu3/ge3) szerverén van.


  Üdvözlettel,
  Taurus
   
 18. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  Nekem azt tanították,hogy amiben részt veszel,abban te is cinkos vagy....tehát ne kérj elnézést senkitől! Mindenkinek meg van a választása,hogy "dolgozik"-e a Bugpointnak,vagy sem..... Aki dolgozik nekik az cinkos,bárhogy is magyarázzák a nemlegességet..... Ha valamivel nem értek egyet,nem veszek részt benne...ilyen egyszerű.....
   
  Phoenix, Mislix és SPILLER2 kedveli ezt.
 19. Amethyst19[AMD]

  Amethyst19[AMD] Junior szaki

  Igaz a hír, hogy megszűnt a játék? Már semmit nem lehet csinálni Eu3 szerveren napok óta. Vagy csak az én készülékemben van a hiba?
   
 20. Anita30..

  Anita30.. Rutinos

  A bankolási oldalt is próbáltad? Az mindig működik,még meteorzápor közepette is.....
   
  Mislix és Amethyst19[AMD] kedveli ezt.

Az oldal megosztása