Játékkal kapcsolatos kérdések kezdőknek és haladóknak egyaránt

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FЇЯΞFЇбɦТΞЯ, témanyitás ideje: 12.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  Változott az elég sokat csak épp nem a jó irányba és ránk fogták, hogy a " MI KÉRÉSÜNKRE ... " Ez a baj. :D Igen kértünk már elég sok mindent, de a változásokból amiket csináltak szerintem 1 kezemen megtudom számolni amit meg is csináltak. Lásd mint írtam a kommunikáció hiánya a játékosok és fejlesztők között. Teljesen más infó ér el hozzájuk mint amit mi küldünk ezek szerint. Itt merül fel a kérdés, hogy maguk a fejlesztők ennyire zsibbadtak vagy akik továbbítják a problémákat. :rolleyes:
   
 2. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Nem bírok rájönni mire való a pet összetett védelmi berendezése. Megvettem a 3-ás szintjét , de én nem veszek észre semmi változást ha aktiválom , gyakorlatilag ugyanaz történik mint a sima védelmi módnál.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 3. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  SPILLER2 kedveli ezt.
 4. Brynjarl

  Brynjarl Járnitanuló

  Senki sem tudja mire való a pet összetett védelmi berendezése?
  Moderátorok sem?

  Lehet maga a do csapata sem , mert azóta sem bírok rájönni..:)
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.5.23
  SPILLER2 és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 5. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

 6. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Hadd kérdezzem már meg, hogy ki volt az az idióta, aki a játékoldalra tette a főoldalról a "retreiever megbízási" funkciót? :mad:

  Egy klasszikus jutott eszembe erről..: " Hááát, nóóóórmális...?"!
  Most minden egyes megbízáshoz be kell lépni a játékoldalra (ha működik, ha nem)!
  Tényleg ennyire elment az esze a DO-nál, a fejlesztői gárdánál?
  Miért nem volt jó ott, ahol volt? :oops:

  Már régóta mondom, hogy amihez hozzányúlnak, az csak szarabb!
  Van még lejjebb...?
   
  Vércse és Vadász kedveli ezt.
 7. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Én megmondom neked! :D

  Kb. annyi a haszna, mint annak, hogy a retriever megbízást a játékoldalra tették...! Egy nagy, kerek nulla (mint sok minden más is ebben a pöce játékban)! :rolleyes:
   
 8. Annyit hozzá tennék ,hogy PVP harcban PET AI bekapcsol és elsödleges célpont a támadó hajó (player) . NPC védelem kikapcsol.
  ÜDV SYSTEM :)
   
 9. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  Ejnye hát nem emlékszel ? :D Tudod mi kértük "a jétékosok visszajelzése alapján ..." meg ügye a nova hétvégét is. Őszintén mi volt az elképzelés ezzel kapcsolatban? 100k uri 1 nova 2 random statja van meg vagy 50 változó... tegye fel a kezét aki 1 et is vett... nem, hogy random addig vegye még kiadja ami kell. Csak úgy kíváncsiságból kérdezem vett egyáltalán valaha valaki 1et is ? :confused: De jópofin csak annyit kapunk mindíg, hogy más a prioritás nem az amiért felszólalunk. Ez így egy kicsit reményvesztett próbálkozás. Én már végképp nem értem minek kérnek akkor visszajelzést, ha soha semmi nem lesz belőle. A megbízás miatt én is szomorú vagyok így nem sok értelme van, de már ezt írtam én is. Most aki kredites megbízást indít naponta többször 3 óránként léphet be a játékba, hogy utána kilépjen. Ráadásul most már pl telóról se tudsz indítani, ha melózol közben. Igen meglepetéééés nem mindenki a játék előtt ül egész nap. :( Szuper 10 / 10 fejlesztés ismét. De ha már végképp ilyen akkor én kérnék bele olyan lehetőséget, hogy többszörösen ellehessen küldeni ( pl belehessen írni hogy menjenek 10 kört vagy valami hasonló ) és majd mikor belépek kiveszem a jutalmat a már " lefutott " körök után.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.5.23
  Páncélgránátos kedveli ezt.
 10. Vadász

  Vadász Haladó

  Szia SPILLER2

  Igen, van még lejjebb is...
  Talán azért tették a kliensbe, hogy pl. boosterek, amit uriért lehet megvenni, gyorsabban fogyjanak, hogy költsenek rá, mondjuk a programot használókat nem érdekli (beszélgettünk az egyik játékos ismerősömmel, kérdi mennyi urid van, erre az övé több mint 10 milla, ja, persze Te kézzel játszol azért nincs sok), de lehet h. egy kézzel játszó játékos megveszi, aztán csodálkozik, hogy milyen gyorsan elfogy az idő róla, de ahhoz, hogy ismét venni tudjon, igencsak gyűjtögetnie kell az urit..., na meg mint írtad, ha be sem tud lépni valami miatt, "remek megoldás"..., akkor hogyan gyűjtse be a megbízást.
   
  SPILLER2 kedveli ezt.
 11. csaba238

  csaba238 Junior szaki

  Szerintem jó ötlet volt, hogy be tették a kliensbe ezt a megbizást. igy kénytelenek nem be lépni a játékba ha kell az ingyen tapasztalatipont. Szerintem ezt kellett volna csinálni a legelejétől kezdve. S igen ez " Hááát, nóóóórmális...?"! + ak :D
   
 12. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Még röhögnék is azon amit írtál, ha volna ez esetben humorérzékem (van humor érzékem, de most valahogy nem akar előjönni) de valahogy inkább a sírás kerülget...!
  Mindig azt "dobolják", hogy a játékosok érdekében csinálják...! Aham..! Nem emlékszem, hogy valaha is megkérdeztek volna (pl. e-mailben), hogy mit látnék jónak, vagy mit nem (kivéve ha véleményt kell formálni a support munkájáról, azt megtudják kérdezni...)!
  Ha valamit a "móka Mikik" odafent mókolnak, azt soha nem a játékosok érdekében teszik!

  Egyre jobban hajlok arra a véleményre, hogy aki BOT-ot használ, az jól teszi! Sajnos (!!!) nekem van méltóságom és nem alacsonyodok le idáig, de már nem tudom elítélni őket (még annak ellenére sem, hogy sokszor keserítik meg az én életem is itt a játékoldalon)!
  Ennyit sikerült a DO-nak elérni nálam!
  Nem érdekel, hogy egyeseknek nem tetszik amit írok...! o_O  Köszönöm a hozzászólásod, lájkoltam is, de nem árt ha tudod, nekem is van ám uridiumom rendesen (a HU 1/GE 3-on 4 millió felett, a GE 1-en meg 3,5 millió) és elhiheted, nem BOT-al szedegettem össze! Pusztán a kapukat nem uridiumból rakosgatom, hanem elmegyek palládiumot szedni, vagy "lehajolok" a bónuszdobozokért és összecsipegetem!
  Ami a boostereket illeti, nem szoktam mindig boostert venni és sok esetben nem is nagyon van rá szükségem. Amúgy meg, azokat a boostereket amit a szerelőműhelyben összelehet rakni, azokhoz van szarásig alapanyagom, úgyhogy, pénzt azért sem adok!
  Nem is azon van a hangsúly, hogy kinek van, kinek meg nincs és azt hogyan szedi össze, hanem a józan ész hiányáról ami a DO-t jellemzi!
   
 13. SPILLER2

  SPILLER2 Fórum bárója

  Na gyerekek, megint rám hozták a cifrafosást...! :D

  Ezt olvastam a Fórum főoldalán (bónuszkód címen):

  "Az új Eos egység indulásának alkalmából létrehoztunk egy utalványkódot, amely a következő fantasztikus tárgyakat tartalmazza:
  • 1 N.O.V.A. (Eos egység)
  • 100 felidéző chip
  • 10 extra energia
  • 35 N.E.U. zseton
  • 5 ÁszKupon"
  Ezt nevezem fantasztikus tárgyaknak...! :rolleyes:

  Nem írom le, hogy mit csináljanak ezzel a kóddal, mert balhé lenne belőle...! Engem valahogy nem tud lázba hozni! :)
  N.O.V.A.-t sem használtam eddig soha (nem is fogok, amilyen előnyökkel rendelkezik..., ami inkább hátrány)
  Körülbelül úgy vagyok vele, mint a GGEU indító érmékkel (van hozzávaló "solidus"-om vagy 20.000 + darab, de eddig egyetlenegyet sem váltottam be, mert úgy gondoltam, hülye lennék!
  Nem vagyok lusta én magam kivinni a kapukat ha kell (az már másodlagos kérdés nálam, hogy a GGEU használatával pontosan azok veszenek el a GG-kapuk teljesítésénél, amiért még érdemes GG-kaput csinálni!
  Ezek tényleg hülyének nézik a játékosokat!
  Ez az én véleményem, nem kell egyetérteni, de akkor is így gondolom! o_O
   
 14. Vadász

  Vadász Haladó

  Sziasztok !

  Érdekes dolgot fedeztem fel.
  Support felé indítottam egy kérdést 25.-én: hogy van-e tartozásom a Bigpoint GmbH felé, és írtam, hogy

  rendelnék, de addig nem, amíg nem kapok választ a kérdésemre,

  majd kaptam a választ, hogy ismét küldjem el a kérést, hivatkozással erre: https://prnt.sc/Wzl7TLpVLBq- (Mivel megszűnt a különálló fizetési support 2023. 03. 07.-én) elküldtem ismét a kért adatokat és ezt a választ kaptam: kérem a türelmed, a fizetéseket a payment support intézi. (... ha megszűnt a különálló fizetési support, akkor hova is lett küldve... nem tudom, nem ismerem a supportot, csak azt tudom, hogy csak a Trazakciós ID számot kell beírni mindent látni, azért van). Mivel 2 napja húzódott már, így reklamáltam válaszul, erre 27.-én lezárták azzal, hogy "Meg voltál elégedve a kapott támogatással? 2023. máj. 27. 18:04". Ez elég durva.

  Szóval a support feladata az is, hogy (nem is értem), gátolja, hogy fizessek a játékra.

  Aztán 29.-én 17:11-kor ismét elküldtem a kérésemet - hogy időben megérkezzen -, és azt is írtam, hogy vásároltam volna szombaton, vasárnap (HELIX 400% uri plus), mivel nem kaptam választ

  spóroltak nekem 3.580,- Ft-ot,

  gyorsan elmentem és vettem 2500 Ft-ért csokoládét, igaz, hogy hizlal, de finom volt.
  Most megyek megnézem, hogy kaptam-e választ. (12:35). Válasz, az még nincs 12:37. Úgy gondoltam, hogy várok még, ismét megnézem, hogy érkezett-e válasz 13:07, még semmi 13:08, és ez már a 6. nap.

  Kérdésem, hogy hova kellene írnom ebben az ügyben, hogy azt a Tranzakciós ID-t Tés 11 számot be tudja már valaki írni, és ...
  Sok lesz így a csokoládé...
   
  SPILLER2 és kicsifoxi27 kedveli ezt.
 15. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Kedves Játékos!

  Attól, hogy a fórum felületén teszed közzé ezt a dolgot, nem fog hamarabb megoldódni az ügyed. Ezt gondolom, hogy tudod, hiszen már több levélben is elmondtam, hogy a support nem lát rá erre a dologra. Igen, nagyon helyesen írtad a KÜLÖNÁLLÓ support megszünt, tehát a magyar payment... A payment létezik ( külföldi csapat intézi ezeket az ügyeket). Ahová nem csak magyar fizetési problémák érkeznek, mindemellett megjegyzem, hogy hosszúhétvége volt, nem csak nálunk a németeknél is. Megértem, hogy türelmetlen vagy, de ez nem a mi hatáskörünk, nem tudunk neked azonnali megoldást kínálni. Azért, mert ezt nem mi intézzük.
  Hová kellene írnod? Sehová, mert mi a magyar support tudja továbbítani az ügyed.
  Továbbra is a türelmed kérem. Mivel nem rajtam, rajtunk múlik.

  Üdvözlettel,
  Kitti
   
 16. Vadász

  Vadász Haladó

  Köszönöm mindkét választ.
   
 17. CyberGirl

  CyberGirl Junior szaki

  Tisztelt Moderátorok! Jelezném, hogy GE7 szerveren az x1-es map behalt (mmo-n legalábbis). Nem lehet belépni, gyorsugrással leugrani, vagy csak hosszadalmasan. Kiraktam a Kappa kaput, mert szükségem volt a plusz jutalomra (10 K sepit ad ma), hozzáteszem horribilis összegért (1.880 gg és 40 K uri ment rá), hát kínszenvedés volt az első hullámot megcsinálni, kb. 10 percbe telt, mire nagynehezen sikerült. Megjegyzem kiléptem a játékból, töröltem a gyorsítótárat, de az sem segített. Várok pár órát, talán estére rendeződik a helyzet. De kérlek benneteket, jelezzétek a hibát a központ felé. Köszönöm.
   
 18. Kitti

  Kitti Board Administrator Team Darkorbit

  Kedves Játékos!
  Köszönjük a visszajelzést.

  Üdv,
  Kitti
   
 19. kicsifoxi27

  kicsifoxi27 Fórum ismerője

  Obszidian láda van minden hol csak ép kulcsot nem lehet csinálni hozzá, mert nincs benne a szerelő műhelyben. Vagy csak nálam nincs?
   
 20. HU-Taurus

  HU-Taurus S-Moderator Team Darkorbit

  Próbáltad a szűrőt állítani?


  upload_2023-6-4_9-57-4.png

  kép_2023-06-04_095717905.png

  upload_2023-6-4_9-59-12.png


  upload_2023-6-4_9-59-32.png
   

Az oldal megosztása